Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (3)

Duch boje

Duch boje (2008)

Chocolate je příběh mladé autistické dívky Zen (Jeeja Yanin), která se narodila v prostředí gangů. Díky sledování televize a pozorování tréninků v nedaleké škole thajského boxu se dokonale naučí ovládat bojová umění. Po tom, co Zen objeví seznam dlužníků v deníku své nemocné matky, se rozhodne využít svoje umění k tomu, aby zachránila umírající matku a získala zpět peníze, které její rodině patří.

Gepardí kočky 2

Gepardí kočky 2 (2006) (TV film)

Americká hudební komedie o čtveřici dívek (Gallerie, Chanel, Ayua a Dorinda), které se rozhodly zúčastnit se hudebního festivalu v Barceloně. Dívčí skupina si myslí, že je čeká jen úspěch a sláva. Věci se však začnou komplikovat hned po příjezdu do Španělska. Potkají talentovanou zpěvačku Marisol a její matku Lolu, která se snaží jen o to, aby se dívčí skupina rozpadla, což se ji do jisté míry daří. A Gallerie už přestává věřit v sen začínajících hvězd, ale jen do té doby, než si Gepardí kočky uvědomí, proč do Španělska příjely.

Co nikdy nepochopím...

Co nikdy nepochopím... (1968) (pořad)

Půl hodiny trvající, televizní hudební recitál Hany Hegerové z roku 1968, obsahující 5 písní o lidském štěstí (mj. Kázání v kapli Betlémské a Láska prokletá).

Reklama