Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Deníček (7)

X-Man : Apokalipsa

    Příjemné plynutí příběhu od seznamování starých i nových postav až po nepřeefektovaný finální souboj. Obvzlášť zachraňující scéna rychlíka Evana Peterse a odhalení největší záhady X-manu proč a jak Profesor Xavier oplešatěl. 

    Akorát mutantů mohlo být více je jich přece půlka světa, tak ať se ukážou. 

Lovec - Zimní válka

    Předvídatelný děj, veškeré dobré scény se ukázaly v traileru. Příjemné překvapení v podobě Nicka Frosta a šílenství Sněhurky. A kdyby aspoň ten Sněžný Medvědovlk od ledové královny trochu chňapal a kousal.

Deadpool

     První minuta filmu diváka nažene na dobrou strunu a po zbylých minutách se snaží neměnit tep a daří se to velmi dobře. Prostý a jednoduchý děj a minimem nudných scén, litru krve, kila masa a střev a tisíce nábojů zapomenutých v růžové sportovní tašce doma nebo v taxíku.

Batman vs Superman : Usvit spravedlnosti

   Příjemná vsuvka pro chystané The Justice League akorát jak se říká " Efekty ani herci to nezachrání".

12 let v řetězech

  Příjemně napínavý příběh položený do historie otrokářské Ameriky i s krásnými lokacemi přírody, avšak místy zbytečně táhlé scény skoro až ke spánku a čekání na 12 let dlouhý útěk. 

Šileny max - Zběsíla jízda

Puvodně se měl film natáčet v australii, ale bylo to špatně načasované, bylo  totiž období dešťů a poušť byla zelenější než si filmaři představovaly a tak se natáčení přesunulo do afriky.

Star Wars : Sila se probouzí

Star Wars : Síla se probouzí Čekali jsme na to několik let a proto začneme tím lepším. grafika zpracování a lokací je prěsvědčivě realistická a ne přeplácaná filmově grafickými prvky. Dynamika akce sedne dnešním fanouškům velmi dobře. Natož příběh mohl být hlubší a hlavně jiný a ne přeskenovaná episoda 4 s takřka kompletním dějem, i se smrtí jednoho z hlavních postav. Tak uvidíme za rok jestli se nastolí rovnováha sil.