Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Western
  • Komedie

Recenze (5)

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) odpad!

Ztrata casu. Radeji si zahrejte War Thunder pokud se zajimate o tanky. Nejvetsi hrdina bolsevik ze skoly bez praxe skoli dementni Nemce a hned v prvni bitvr s podporou dvou pesaku znici 6 tanku a pobije pechotu. Po par letech zajeti v roce 1944 ujizdi z hloupeho Nemecka tankem do Ceskoslovenska do bezpeci. No nakonec musi dojit pesky, aby mohl jeden tu orat, druhy restaurovat kostely no proste Ruska slatanina sovetske minulosti pro potreby dnesniho ruskeho divaka. Ovsem jako satira je to dobre, ale myslim ze to nebyl ucel filmu.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Borci zde delaji zavery po prvnim, nebo druhem dilu; to je jako hodnotit jakykoliv film po 10-ti, nebo patnacti minutach. Je to jedno z del, ktere neprehani ani nijak nekrasli dobu 80-tych let. Je to proste tak jak to bylo. Napad je to velmi dobry a jsem velice rad ze serial vznikl. A je treba podotknout, ze nejen Trojan je tam skvely.

plakát

Stalingrad (2013) odpad!

Propaganda k povzneseni tzv. "ruske duse" nad ostatni narodnosti. Oslava hodnych rusu, tehdy sovetu a jejich obeti pro ruskou zem. Nic co uz bychom neznali, Mosfilm takoveho braku natocil kilometry.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Velmi pekny serial. V zadnem pripade nema nic spolecneho s Hrou o truny. Je to uplne neco jineho! Rozhodne stoji za to jej zkouknout. A proto to sem pisi. Nazor si udelate sami.

plakát

Sinister (2012) 

Na horory nekoukam a nevedel jsem ze je to horor. Takze prvni hodina byla totalne silena a mraz mi lezl po zadech. Dokonce jsem si udelal pauzu. Ve druhe casti nedprirozeno a pochopeni, ze jde o horor mne zklamalo a zaver celkem o nicem.