Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (477)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Miluji Marvel Filmy. Komiksy nečtu a tak mě seriál zatím po 6. dílech nenadchl. Ano postava agenta Coulsona je super, ale zbytek zaostává a tak zatím tak.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Hodnotím pouze vizuální stránku filmu, která se mi moc líbila. Co se týče příběhu nic extra možná pro lidi, kteří pamatují tu dobu.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Na Raimiho první a druhý díl to nemá. Srovnání s jedničkou horší. Příslib zajímavého třetího dílu a spin-offu. Zbytečně dlouhé.

plakát

Americký outsider (2021) 

Není to ten typický americký happyending film, ale svoje kvality má a hlavně dialogy

plakát

Anděl Páně (2005) 

Nejlepší z pohádek ( rychlokvašek, aby každé vánoce byla jedna nová )

plakát

Annie (2014) 

Vtipná jednorázovka. Originál jsem neviděl, tak nemám srovnání.

plakát

Ant-Man (2015) 

POKUD NEZNÁTE MARVEL UNIVERSE TAK JAKO SAMOSTATNÝ FILM O MRAVENCÍCH ASI NIC MOC. CO SE TÝČE HUMORU TAK ZATÍM NEJSLABŠÍ FILM PO HULKOVI. DVĚ PODTITULKOVÉ SCÉNY. PRVNÍ K ANT-MANOVI A OČEKÁVANÉ UDÁLOSTI FANOUŠKŮ. DRUHÁ KE KAPITÁNOVI AMERIKA 2. PRO FANOUŠKY MARVELOVEK. POZOR BUDOU NÁSLEDOVAT SPOILERY !! ZAČÁTEK FILMU SUPER. ŠKODA ŽE V ROCE 1989 SE ZRŽÍME TAK KRÁTCE. NEVADILO BY TŘEBA I 30MIN. VIDĚT HOWARDA STARKA ( Z IROMANA 2 ) BYLO SUPER A AGENTKA CATEROVÁ VŽDY POTĚŠÍ. TAKTÉŽ VIDĚT ROZESTAVENÝ SKELETON BYLO FAJN. FLASHBAK S WASP A KRÁTKÉ FILMY S HANKEM JAKO ANTMENEM SUPER. MOŽNÁ BY V MARVELU MOHLY NATOČIT DVOJKU A OBDOBÍ 1960 - 1987 :) PECKA BYLA STŘED S FALKONEM V NOVÉM CENTRU AVENGERS. JINAK NUDA. JO A EVANGELINE JE FAKT KUS UŽ OD ZTRACENÝCH

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Jednička lepší. POZOR !! DVĚ PODTITULKOVÉ SCÉNY.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

No doopravdy Hvězdné války a na konec Hvězdná brána. Z posledních Marvel filmů ten lepší. Jen to digitální pozadí je nudný. 2x Podtitulková scéna. Příjemně to uteklo. P.s. Bohužel na kvality prvních Marvel filmů, charakterů, to nemá