Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Skvěle obsazené,výtečně zahrané,úžasně zrežírované.No a ten scénář,řekněte sami - "Co je to za hnusnou máničku!", "Matko,neser!", "Hledáš někoho,soudruhu? - Cože!!!?", "Co vidíš? Tak vidíš", "To by mě zajímalo,kde soudruzi z lidově demokratické republiky udělali chybu", "A komu tím prospěješ?!","Maminko,ty nám úplně záříš". Tenhle film je úplná studnice hlášek.Neznám nikoho,kdo běžně nepoužívá alespoň nějakou z nich.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Kdo by nemiloval Jacka Sparrowa? Když jsem tenhle film viděla před mnoha lety poprvé, byla to láska na první pohled. Dneska si pouštím Piráty, kdykoli mi není do smíchu nebo jako zaručený lék na depku....vždycky to zabere. A povídání o tom, jak je tenhle film užasný po režijní a kamerové stránce, je už myslím zbytečné.

Šíleně smutná princezna

Šíleně smutná princezna (1968)

Podle mého soudu je to nejlepší pohádka jakou máme. Hvězdy té doby se tu sešli na něčem opravdu vyjímečném a pod vedením Bořivoje Zemana tu ze sebe dostali to nejlepší - herci skvěle zpívají a zpěváci skvěle hrají. Hlavně je to pohádka plná něžného humoru a nádherných písniček. Kdykoli mi není do smíchu, sáhnu ve své filmotéce právě po ní.

Shrek

Shrek (2001)

Hitem posledních let se staly animované filmy. Tenhle je ale zaručeně nejlepší. Od první chvíle si toho ohromného zeleného zlobra o jeho kamaráda osla musíte zamilovat. Jsou hodně rozdílní, ale oba k sežrání. Navíc zakomponování různých hlášek ze známých filmů, je dalším příjemným zpestřením. Je to prostě sranda,sranda,sranda...............

Ti druzí

Ti druzí (2001)

Už nikdy nebudu soudit nějaký film před jeho koncem. Celkem klasická duchařina může mít totiž velmi překvapující závěr.

Notting Hill

Notting Hill (1999)

To je tak roztomilý příběh s tak roztomilými herci. Nepamatuji si, že bych se od nějakého filmu nemohla takhle odtrhnout. Je to vtipné, milé a neskutečně romantické. Chtěla bych mít taky kolem sebe takové lidi jako má William a samosebou bych chtěla mít vedle sebe i samotného Williema.

Van Helsing

Van Helsing (2004)

Nejsem příliš velký fanda tohoto filmového žánru, ale když už fantasy-horor, tak takovýhle....pohledný hlavní hrdina, akce co nenechá člověka vydechnout, krve jen tak akorát, sem tam odlehčeno vtipem, úžasné triky a nádherná hudba. To všechno tenhle film má a tak má i mně :-)))))))