Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (104)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Za 20 milionů dolarů v dnešní době natočit tohle je podle mě dost dobrej výkon. Šel jsem do kina s naprosto minimálními požadavky na historickou přesnost, protože se v tom stejně prd vyznám. A tak mě ty nepřesnosti prostě neprudily. Připomíná mi to film Král Artuš. Podobně ponuré, dokonce stejně vypadající hlavní zápornej bojovej boss. S romantikou se to tam tak moc nepřehání, krváky, například pády ze skály, jsou správně do detailu, krajina pěkná, intriky kvalitní. Já možná ani nevím, zda lze natočit v našich finančních podmínkách něco víc. Akorát by to možná chtělo lepší střih těch rvaček. 7,5/10 a chci pokračování, které začne záběrem, kterým tohle skončilo!

plakát

Rod Draka - Potomci draka (2022) (epizoda) 

Jsem strašně rád, že krvák a sex začal hned. Žádné dlouhé nudné oťukávání. Tak to má bejt. Návrat příběhu GoT ke kořenům!

plakát

Kočičky (2020) 

Takže, vážené ovečky. Obětoval jsem více než hodinu života na film, který by mi za to obvykle nestál. Každopádně o nějaké pedofilii opravdu nemůže být ani řeč. Jasně, je tam pár záběrů, které vás u čerstvě náctileté dívky zaskočí, ale pořád nemůžu přijít na to, proč je kolem toho taková hysterie. Film totiž upozorňuje na naší vlastní povrchnost, která je nyní tak šílená, že ji chytly děti a dospělácké věci řeší v době, kdy já jezdil po koberci s autíčky a pařil na PC hry, protože internet nebyl. Ten film také upozorňuje na jednu velmi vážnou věc, a to je islám ve Francii. Rodinný islám je i tam téměř stejný jako například v Pákistánu. Maminka hlavní postavy se hroutí, když se dozví, že si její muž přiveze manželku číslo 2, ale navenek nesmí dát nic najevo, protože v islámu roku 2020 je to pořád ještě normální. Ona musí před příbuznými dělat, jak jí to strašně moc těší. Když brečí, sama se za to fyzicky ztrestá. To jsou dva moderní problémy naší společnosti, které se sebou nemají téměř nic společného, stejně se je provedlo docela slušně spojit do jednoho filmu. Film mě však celkem nudil, protože to prostě není můj šálek kávy. Každopádně se ho fakt nebojte. Žádný dětský P to fakt není. Kampaň kolem tohoto filmu je takovej hoax, že mám podezření, že ten bojkot vymysleli urážení muslimové, kterým se ta pravda nelíbí nikdy.

plakát

Premiér (2019) (seriál) 

Jestli jste si mysleli, že pro vás neexistuje větší utrpení, než sledovat byť jen minutu tohoto dílka, ubezpečuji vás, že ještě větší utrpení bude, že uvidíte byť jen jednu hvězdičku. Za každou zasranou vteřinu mýho života, kterou jsem ten hnus dokázal sledovat, jedna hvězdička!

plakát

To se ví (2019) (pořad) odpad!

To si tak ideologové z ČT, která před týdnem rozšířila hoax o "zatčených fotbalových fanoušcích, kteří chtěli provokovat Kosovany dronem," rozhodla poučovat ty hloupý důchodce o tom, co je pravda. Až na to, že pokud sledujete řetězové maily, nic vám ten pořad nedá a pokud máte vyhraněný názor, pořad na vás působí stylem: "Volíš toho a toho? Tak jsi špatnej a věříš houxům." Silně pochybuji, že ČT bude vysílat o svých vlastních omylech, mnohdy vypadajících jako účelové matení diváků a čtenářů... Jo a ty vtipy jsou spíš nevtipy.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Váhal jsem, váhal, jestli 4, nebo 5... Ale jsem patriot, tak tam tu párou hodím. Jestli jste utekli z kina, jste citlivá trdla. Pokud jste sledovali jiné brutální pohádky a tohle vám vadí, tak vám nevadí realistický zážitek násilí, ale vadí vám, že tyhle věci se skutečně děly. Chcete pohádku? Zajděte si na Quentina, tohle je kus historie, pěkně hnusný historie našeho živočišného druhu. Smekám panu Marhoulovi, smekám Kotlárovi, který si na osobní premiéru asi bude muset počkat. Smekám všem!

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Wow, WoW, WOOOW! Každý jeden díl byl tak strhující, že se mi potily ruce a mrazilo mi v zádech. Neuvěřitelně natočené.