Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Naprostá dokonalost perem Christophera Nolana! Skvělé vykreslení charakterů ústředních postav, výborná hudba, dechberoucí Jokerovo šílenství. Jak tohle dokázal, nad tím kroutím nevěřícně hlavou.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Film, na který se mohu dívat znova a znova. Průlom ve veškerých fantasy filmech. Peter nasadil laťku tak vysoko, že překonat ji snad mohl jen on sám v jeho pokračováních.. Dokonalá středozemní podívaná!

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Napínavý krimi příběh, ve kterém napjatě očekáváte, jak to skončí. Nutno podotknout, že konec prostě nemůže odhadnout nikdo. Velmi dobře zahrané charaktery ústředních postav - DiCaprio, Damon, Nicholson, Wahlberg. Prostě detektivní lahůdka! Za zmínku stojí i dobře posazená hudba.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Silný příběh o mladém člověku, který se rozhodne úteci od společnosti, žijícím v každodenním shonu, do syrové, drsné a dechvyrážející volné přírody Aljašky. Film jsem prožil až do posledního okamžiku! ( jen pohledy Christophera do kamery bych oželel)

Strážce snů

Strážce snů (2003)

Ohromující, velkolepé dílo, zpracovávající mnohé indiánské příběhy, podané starým indiánem pro svého vnuka. Vizuálně skvěle natočené, délka není překážkou, jen vše dotahuje k výbornému filmovému zážitku.

Domov aneb Kam směřuje naše cesta

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009)

Začátek mírně utahaný, ale jakmile se děj dostane k současné společnosti, nezbývá jen koukat, smutnět nad tím, jak náš domov plundrujeme. :-( Bezvadný dokument. Skvělé záběry.

Království nebeské

Království nebeské (2005)

Neskutečně velmi rád mám historické filmy, ve kterých se střetávají různé kultury. Toto dílo to splňuje se vším všudy. Nemám, co bych vytknul. Pouze mohu doporučit další shlédnutí.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Vizuálně velmi povedené dílo, podbarvené osobitou hudbou. Velmi solidní zápletka a vyústění jsem v kině téměř nerozdýchal. Komiks se spoustou krve, drsných postav i překvapení. Zkrátka vše, co člověk může od komisku žádat.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Silně nedoceněné dílo. Sourozencům Wachovským se opět podařilo posunout filmovou laťku o stupínek výš! Film rozhodně potřebuje víc než jednu projekci na strávení veškerých událostí!