Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Rodinný
  • Animovaný

Recenze (94)

plakát

Únos letu 601 (2024) (seriál) 

No já tedy nevím, co si o tom mám úplně myslet … nečekala jsem komedii, ale když ani smát se tomu nedá.

plakát

Děti Nagana (2023) 

Ani Dominik Hašek to nezachránil … odřený 2**

plakát

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now (2023) 

Naprosto úžasné, líbil se mi ten přirozený přístup, ta lidskost, kterou v sobě Lewis má, málokdo stoupne vzhůru a zároveň stojí nohama na zemi. Miluji osobnosti, které jsou samy sebou. Od Capaldiho jsem znala tak tři písničky a po tomto dokumentu jsem si přehrála jeho alba a naprosto mě uchvátila. Nejen, že se člověk v tomto příspěvku ocitne v jeho životě, ale také díky písním i v jeho hluboké mysli.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

Takhle ošklivou mořskou vílu jsem ještě neviděla. Vůbec se na ni nedalo koukat. Takže Sebastian, Šupinka a Rudla mě pobavili nejvíc, zbytek je jen divná podívaná.

plakát

Šampioni (2023) (pořad) 

Už jen kvůli Pagáčové se na to dívat nebudu !!!

plakát

Blondýnka (2022) 

Prý “ tos zabila, dívko “ , opravdu divné v té době. Utahaný, zdlouhavý a ufňukaný film, který byl pro mě zklamáním. Dávám tři hvězdy za snahu Aně de Armas

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

A kolem tohodle se jako dělal takový rozruch?? Nezaujalo mě to.

plakát

Iveta - Knoflíky lásky (2022) (epizoda) 

Mě se některé scény zdají nedůvěryhodné, nějak se do toho nemůžu zakoukat, stále musím řešit, jestli ona opravdu byla až tak jednoduchá a Sepéši takový magor … Mám spousty výhrad, třeba nevidím u Aničky žádnou podobnost nebo proč nezpívají původními hlasy Petra a Ivety … Uvidíme, jak se to vyvine dál.

plakát

Jitřní záře (2022) (seriál) 

Kdyby z toho udělali devadesátiminutový film, tak se nic nestane. Utahané, nudné a bez emocí … sobecká matka, co odděluje děti od společnosti a normálního života, normálně bych ji takovou pláskla, Bučková je mi nesympatická i jako herečka, takže za mě dvě hvězdy, protože poslední díl byl nedokončený, nevyjasněný, prostě na facku.

plakát

Notre-Dame (2022) (seriál) 

Co to jako má být? Těšila jsem se na zásahy hasičů a emotivně se mě to ani trochu nedotklo, to mohli natočit úplně jiný seriál s příběhy, které se zde odehráli, ani nevím, co s tím vším má společného Notre-Dame