Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (423)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Jako zcela nezasažený Sapkománií konstatuji, že jsem viděl celkem snesitelnou a správně krvavou pohádku o nějakém divném pánovi (tuším jménem Geront ??? ), který bůhví proč vypadá jako pornoherec z 80. let. Pořád za ním leze neskutečně otravný skřehotavý bard, sem tam se pobije, sem tam si zašuká. Jak se z téhle patetické směsice Prince Bajajy a Krásky a zvířete mohl stát takový kult, vážně nechápu. I ten drak je nějakej nedomrlej. A srovnávat to s Game Of Thrones.... to jako vážně? :-D

plakát

Zajatci času (2017) odpad!

Stupidní amatérská krávovina s debilními dialogy, které navíc v české verzi ještě násobí příšerný dabing. Nevím, kam místní "znalci" dali uši a oči, ale nic tak ubohého jsem už dlouho neviděl. A to sem chodí tvorové, kteří o téhle idiotské zmatlanině napsali, že je inteligentní. To už se pak fakt nedivím, že civilizace jde do sraček.

plakát

Válka světů (2019) (seriál) odpad!

Nechutná propagandistická sračka aneb jak totálně zprznit klasickou sci-fi od H. G. Wellse: Především je třeba zaktualizovat postavy, takže do toho narvem jednoho gaye, jednu pošukanou sluníčkářku, dva afroamerické "uprchlíky", zdrhající z Callais (A TO SI FUCKT NEDĚLÁM PRDEL!) v pravděpodobně válkou zmítané Francii do Velké Británie (oblíbené hobby dnešních migrantů) atd. atp. Výsledkem je vskutku libovonná prudce macronizovaná směs minimálně padesáti hoven umixovaná dnešními následovníky soudruha Goebbelse.

plakát

Siréna (2018) (seriál) 

Další seriál, ze kterého musí řvát neomarxistická pokrokářská hovada blahem. Ale nic naplat, zoofilie je "kůůůl" a momentálně letí. Začalo to pářením s krvesajnými vampýry a čumáčkoidními vlkodlaky, nově to hned několik seriálů rozjíždí s rybolidmi aka mořskými pannami a paňáky. V případě "Siren" jde dokonce o zoofilní polyamorii v trojce (muž - žena - rybožena), která se příležitostně s blížícím se obdobím páření rozrůstá na grupáč každého s každým. Dějově předvídatelná telenovela na konci druhé série vrcholí jakýmsi podvodním bludem hlavního hrdiny se scénami z koncentračních táborů fašistických trumpovských USA, do kterých jsou shromažďování rybolidé na základě na ulici na potkání prováděného testu genetické výbavy. A tak hlavní zoo-trojice prchá do liberální Kanady, která pochopitelně nabízí všem mořským pannám i paňákům okamžitý azyl. To je tak ukrutná propaganda, že mi připoměla onu legendární německou sračku o hromadném úprku Evropanů před zlými extrémisty (samozřejmě pravicovými, natýrlich) do politicky a ekonomicky stabilní Jihoafrické Unie. Řemeslně poměrně dobře odvedená práce se tu díky propagandistickému ideologickému levičáckému masakru mění ve sranec nejhoršího kalibru.

plakát

Vraždy v Brokenwoodu (2014) (seriál) 

Průměrné, dost nudné a místy zbytečně překombinované televizní detektivní inscenace, které bohužel deklasuje vsudypřítomná vlezlá debilní country. Přítomnost Nasira z legendární TV série Spartakus potěší, leč nenadchne. Aktivistům vstup zakázán - málo černochů, vraždící lesba a dokonce i jeden vraždící aktivista, bojující za práva žraloků. To by mohlo nějaké blbečky urazit. :-P

plakát

The Looming Tower (2018) (seriál) 

Další pohádka o statečném muslimovi - řemeslně poměrně solidně natočená propaganda amerických "demokratů" (nechápu, proč si ta strana už dávno nezměnila název na komunistickou) a islámu jako náboženství míru. Jedním z autorů je ostatně Ali Salim, velký obhájce islámu a koránu. Ačkoliv se tedy jedná především o ideologickou masírku (poslední výslech bin Ládinova bodyguarda je skutečným vrcholem promuslimského naivismu až debilismu - tomu obrácení islamisty na správnou cestu během 10ti minut nemůže věřit ani Gréta Thunbergová), přesto má zajímavé momenty, které vzdáleně připomínají pravdu. V první řadě dává jasně najevo, že za 11. září 2001 si Američani z velké části můžou sami - respektive jejich vzájemně soupeřící tajné služby (kolik už jich mají - a vyzná se v tom vůbec někdo???) v čele se CIA, která má po celém světě ze všech tajných služeb suverénně nejhorší jméno (a to včetně KGB a STASI). Jednotliví viníci blokace informací o teroristických hrozbách jsou skvěle zahraní - a všichni do jednoho na pěst. Citlivá oblast "secret services" bohužel přitahuje mocichtivé psychopaty všeho druhu, sebestředné kokoty a kundy, schopné v rámci svého přebujelého ega posrat úplně všechno. Další důležitá věc, která se táhne celou minisérií, je vzájemná solidarita muslimů a jejich bezbřehá nenávist vůči úspěšnější euroatlantické židovsko-křesťanské civilizaci a všemu nemuslimskému. Až na 2 pohádkové bytosti (agent Ali + hodný generál jakýsi) jsou tu vyznavači islámu vykreslení takoví, jací skutečně jsou: jako anticivilizační náboženští fanatici s pro nás naprosto nepochopitelnými a nezměnitelnými zvyky, kodexy a životním stylem vůbec. Ačkoliv autoři hodně věcí přikrášlovali a maskovali, stejně z toho všeho islám vychází jako nemilosrdná brutální totalitní ideologie, která je ještě méně reformovatelná, než Evropská Uhnije. Extatické nadšení, které zavládlo po pádu dvojčat v celém muslimském světě, mluví za vše. Herci jsou všichni celkem OK - i když výkony některých místy připomínají budovatelské srágory z 50. let.

plakát

Riverdale (2017) (seriál) 

Neuvěřitelná teenagerská zmatlanina pro fanoušky Glee a Muzikálů ze střední. Rádobydetektivka, jejíž děj postrádá jakoukoliv logiku, celý cast je křečovitý a mizerný jako z obzvlášť nepovedeného konkursu pro nějakou mládežnickou televizi, všichni se chovají naprosto pošukaně a předvádějí tak příšerné charakterové piruety, kterým prostě nemůže uvěřit nikdo s IQ nad 36,5. Kapitolou samou pro sebe jsou "muzikálové" díly, které jsou trapné téměř ve všech seriálech, ale v tomhle obzvlášť. Na Riverdale jsem se podíval proto, že ho někde vychválil eurobolševický soudruh Pehe jako kvalitní zábavu pro mladé - a cokoliv ten pán řekne, pravý opak jest pravdou, takže jsem čekal, že to bude sračka. A to teda je. A jaká! :-P

plakát

Delhi Crime (2019) (seriál) 

Pokud už máte plné zuby všelijaké té multigenderové, promigrační a jiné levičácké propagandy v GB, EU a USA seriálech, je Delhi crime dílko pro vás. Především je to solidní kriminálka na poslední dobou bohužel i v EU (díky migrantům z rozvojových zemí) aktuální téma téma "gang rape" - skupinové znásilnění. Odehrává se v Indii a celkem věrně zachycuje tamější propastné rozdíly mezi kastami, bordel, který si v ničem nezadá s Chánovem a atmosféru přelidněné megapole Dillí - v bohatých čtvrtích a luxusních hotelech krásné a naleštěné a v chudinských slumech špinavé, pozáplatované a polorozbořené. Ovšem zjistíte, že ve spoustě věcí je Indie úplně stejná jako dnešní západ - ať už jde o korupci, o systém, ve kterém schopné odborníky likvidují všehoschopné krysy nebo o pošukané demonstrace mladých hovádek, která bojovně kvičí nějaká hesla, ale přitom jsou úplně, ale opravdu ÚPLNĚ mimo realitu.

plakát

Doom Patrol - Danny Patrol (2019) (epizoda) odpad!

Zlomový díl seriálu - po slibném začátku se tu Doom Patrol definitivně zvrhne v transgender - travesty - schizoidní blábol bez děje - rádoby hlubokou psychedelicko-psychologickou a hlavně ukrutně nudnou sondu do vnitřního života "hrdinů". Vrcholem aktivistické transhomostupidity je veselá budovatelská píseň v gay-baru - tragická diskosračka na téma proletáři všech zemí.....pardon.....úchylové všech zemí spojte se! Horečnaté psycho, vyprsení transvestiti, LGBTBFLMPSVZ+- blá blá blá... V dalších dílech následují neustálé ponory do zmrzačených duší, flashbacky, ve kterých se brzo přestanete orientovat. To, že se v seriálu mluví sprostě, postupně taky přestane být zábavné a zbyte jen chaotická vyteplená nuda. Obsesivně užvaněná hovadina.

plakát

Námořní vyšetřovací služba L. A. - Série 10 (2018) (série) odpad!

Od 11. září se postupně celá americká seriálová produkce v pr*el obrací - až na čestné vyjímky. Pořád se na to dá jakžtakž koukat, ale přijde okamžik, kdy jakoby náhle ovládnul scénáristy duch multikulturního marxismu a z celkem přijatelných TV jednohubek se stane naprosto nestravitelný propagandistický paskvil na úrovni nechvalně známých komunistických opusů 50. let. Kdyby zůstalo jen při tom, že jeden z ústřední dvojice vyznává islám - OK, budiž. Ale postupně dojde i na mnohem okatější manipulace: Strašlivými syrskými nájemnými vrahy pod velením snad přímo Bašára Asada počínaje a vyloženě proislámskou propagandou konče. Mezi hlavními hrdiny se náhle objeví milá sexy muslimská vyšetřovatelka v hidžábu, bývalí mariňáci pracují jako uklízeči v mešitách a pokud je snad v ději nějaký náznak, že by snad i muslim mohl být zlý, není pochopitelně ze Saúdské Arábie, jejíž občané připravili v reálu New Yorku v roce 2001 sladké překvapení v podobě bombardování dvojčat tryskáči, ale zlí Íránci, které si strýček Sam (na rozdíl od Saúdů) vybral za nepřátele. Celá krimikomedie zpapírovatí, ztuhne a promění se v indoktrinační manipulativní blábol zcela odtržený od reality. U NCIS LA mám od 13. dílu pocit, že scénáře začal psát nějaký žák soudruha nacisty Goebbelse....P.S.: Pachatelem všech odporných činů je pochopitelně téměř vždy zlý bílý muž. Ale to už je dneska spíš seriálový standart - na rozdíl od faktického stavu v amerických věznicích, který je úplně jiný.