Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (283)

plakát

Comet (2014) 

A co teprve až to nastříhají a pověsí na instagram!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Až bude Egerton jednou Bond, bude se říkát, nojó, to bylo jasný. A až z něj bude zapšklý dědek, co nikdy nehrál Bonda, bude se říkat, nojó, to bylo přece tak jasný! Taky Colin Firth byl boží. Nemám ho ráda ani trochu, ale byl boží. Samuel L. Jackson byl taky boží, ale ten málokdy není. Událost v kostele byla boží. Ale s tím se v chrámu Páně tak nějak počítá. Nejde mi to moc přes prsty, možná je mi to i trochu trapný, ale tohle byl fakt dobrej film.

plakát

Connection (2013) 

Reklama na lidská práva, kterou sponzoroval Jameson. Nic proti ničemu.

plakát

Americký sniper (2014) 

Typické eastwoodovské háelpéčko. Neměla bych mu to za zlé, ani ten příšernej závěrečnej patos. Bylo zvláštní vidět toho blba z Hangover v roli kontroverzního válečného hrdiny. "Kontroverzního" ovšem jen neamerickou perspektivou, a myslím, že je to hrozně špatně.

plakát

Inherent Vice (2014) 

Paul Thomas goes Wes. Mindfuck yeah Joanna Newsom! A Joaquin Phoenix. A Benicio del Toro. A Josh Brolin. A Owen Wilson v lacláčích. A Joaquin Phoenix. A Joanna Newsom. Kruh se uzavřel.

plakát

Chappie (2015) 

Myslela jsem si, že nemám ráda jen Číslo 5 žije, ale ve skutečnosti nemám ráda žvatlající roboty. Ninja a Yo-Landi, gangsta gangsta, mají limit, a tím limitem je stopáž, a proto točí klipy a debility s Korinem. Takže co to sakra.

plakát

Pořád jsem to já (2014) 

Kupodivu, rozuměj překvapivě, se z toho nestalo typické americké feel good drama o umírání, cením, a všechny postavy se dokonce chovaly racionálně. Což je, paradoxně, velmi nereálné, a nepříjemný vedlejší efekt jinak sympatického autorského záměru. Hláška "radši bych měla rakovinu" rezonovala až do konce, s každou scénou víc a brutálnějc. A upřímně řečeno, taky bych radši měla rakovinu. Srov. You're Not You (2014).

plakát

To nejsi Ty (2014) 

Jako instruktážní video pro střední zdravotnické školy asi dobrý. Na konci jsem byla ze všech klišé tak vyčerpaná, že mě to ani nerozčílilo. Hilary Swank by si zasloužila lepší role. Pravda, už nějakých deset let. Srov. Still Alice (2014).

plakát

Ta zvláštní láska (2014) 

Sex ve městě trochu jinak. Geniální střih. A asi miluju Alfreda Molinu. Budu kvůli němu muset vyhodit nějakýho herce z top desítky.