Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (33)

plakát

Jen vraždy v budově (2021) (seriál) 

Dlouho jsem se tak nezasmála….a Steve Martin v posledním díle první řady tomu nasadil korunu.

plakát

Hollywood Darlings (2017) (seriál) 

Příjemná, odpočinková záležitost ze života bývalých dětských hvězd. Moc jsem od toho nečekala a celkem mile to překvapilo.

plakát

Život (2017) 

Že by vzdálený bratranec vetřelce? Velmi dobře natočená podívaná se skvělým obsazením. Napínavé od začátku do konce.

plakát

7 životů (2017) 

Další film, který má vést lidstvo k zamyšlení kam spějeme. “bad guys” tentokrát nejsou zdaleka tak špatní a “good guys” zase nejsou tak dobří jak by se dalo čekat. Tady nejde o to, který tým vyhraje, protože tak jako tak to zbytek světa nějak odnese. Noomi Rapace projevila velkou kuráž, když roli přijala a neumim si představit, kdo by se tohoto nelehkého úkolu zhostil líp. Seriály z dílny Netflixu zpravidla nemají chybu, u filmů je to už horší. Tohle se Netflixu povedlo!

plakát

Nábyteček (2010) 

Lena Dunham! Co vic potrebujete slyset?

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Velice silný seriál který mne chytil a nepustil. Celý koncept Gileádu je promyšlený a znepokojivý. Atmosféra stísněná, plýživá a podmanivá. Za mě jeden z top seriálů!

plakát

Tiché místo (2018) 

Vynikající atmosféra, výkony a celé to perfektně podtrhuje hudba, která vytváří celkovou atmosféru filmu. Pokud čekáte horor, tak můžete být lehce zklamaní, film funguje spíše jako thriller. Já jako hororový fanoušek jsem byla přesto napjatá celou dobu.

plakát

Terapeutka (2017) (seriál) 

Vynikající scénář i atmosféra. Pomaleji vlekoucí se příběh je v tomto případě naprosto adekvátní. Seriál je díky tomu tajemnější a pohlcující. Opravdu velká škoda, že nebude další série.

plakát

The End of the F***ing World (2017) (seriál) 

Za mě strop! Miluju britskej černej humor a tohle je dokonalost. Hlavní hrdinové psycho spratci na útěku, kterým ale fandíte, protože přes všechno jsou prostě úžasně roztomilí.

plakát

Winchester: Sídlo démonů (2018) 

Klasický horor. Od Winchestru jsem čekala víc. Ve skutečném Winchestru, jsem před pár měsíci byla a mělo to pro mne silnější atmosféru než film samotný. Dalo se z toho vytěžit víc.