Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (5)

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Nonverbální humor okořeněný komediálním uměním Rowana Atkinsona. Stejně jako v tomto seriálu zde není třeba mnoha slov. Jednoduše klasika!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Vánoce Hercula Poirota (1994) (epizoda) 

Vánoční hostina podle Poirota! Jako předkrm podáváme zobrazení anglických Vánoc třicátých let. Hlavním chodem je originální vražda podávaná osobou, kterou bychom rozhodně nečekali. Zákuskem je tu porouchané topení a Poirotovy rituály. Tuto specialitu šéfkuchaře bych rozhodně doporučil.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Mrazivé estonské drama o tom, v co všechno může vyústit šikana. Tenhle film na mě zapůsobil a pocity z něho jsem zpracovával ještě dlouho po shlédnutí. Je až děsivý v tom, jak zobrazuje něco, co se může stát kdekoliv. Jen ten závěr je podle mě trochu přehnaný, protože kdyby se zbraně chopil každý, kdo byl někdy šikanovaný, nebylo by za chvíli na školách koho učit.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Jeden z mála sitcomů, kde člověk nemá určeno, kdy se má smát a kdy dojetím brečet. Americká předělávka britského seriálu, která se ale jako jedna z mála povedla. Pro mě je dokonce tato verze mnohem lepší než originál. Navíc jsou tu ještě ty trapné situace a ještě trapnější pohledy do kamery, které mě vždy dostanou.

plakát

Baseball - The Tenth Inning: Bottom of the Tenth (2010) (epizoda) 

Zajímavý dokumentární seriál o historii baseballu. Vzpomínky baseballových odborníků a hráčů, kteří byli při slavných okamžicích přímo hřišti. Myslím, že každý, kdo se zajímá o baseball, by tento seriál neměl minout.