Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (362)

plakát

How It Ends (2018) 

Jé, a já podle hodnocení čekala, že to nebude zas tak strašný. Srajda.

plakát

Láska je slepá (2020) (pořad) 

Trošku zvrácenost. Každopádně jsem to sjela v pár dnech, protože se nešlo odpoutat. :)) Jak už bylo řečeno, casting je vytvořenej z úspěšných, krásných Američanů, protože jinak by to nešlo. Většina z nich mi sice přišla kokotská, ale to není žádné překvapení. U těhle pořadů si říkám, že pokud to někomu z účastníků pomůže k prozření nebo k nějakýmu osobnímu růstu, tak je to super. I když Jessica při reunionu nepůsobila, že by byla schopná nějaké větší sebereflexe. Párům, které se při soutěži opravdu vzali fandím, protože mi přišly nejsympatičtější a nejnormálnější. Poznámka: Potřebovala bych, aby mi Netflix už nenabízel takovéhle pořady. Tím, že je sleduju, si neuvěřitelně kazím reputaci. :))

plakát

Kdo přežije - Island of the Idols (2019) (série) 

Spoilery: Hm, zapomněla jsem napsat komentář. Hodně mě bavily komentáře Roba a Sandry na kmenovkách. Jinak ale Island of the Idols zněl jako zajímavý nápad, ale radši bych se vrátila k "běžnějšímu" formátu. Jó, už si vzpomínám, tohle byla ta série, kde se mi dělalo fyzicky špatně. Hnusná aféra okolo Dana, do toho Missy a Elizabeth. Určitě jsem team Janet. Ale přeju všem hodně štěstí, ať se z toho oklepou a svět je nevnímá jen jako padouchy. Nekoukalo se na to příjemně. Hodně mi vadila Karishma. Idol nullifier je instantní peklo. Oblíbenci: nejdřív Missy, a to je asi všechno.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Těžko se mi to hodnotí. Vadí mi snaha zavděčit se všem barvám pleti a LGBTQ komunitě, ale to je spíš moje obecné brečení k filmové tvorbě, která vzniká v dnešní době. Henry Cavill mi přijde dobrej, na Yennefer jsem si zvykla, i když mi přijde moc mladá, Ciri zatím nevím. Triss bez komentáře. Fringilla bez komentáře, s postavou Cahira úplně nesouhlasím, ale uvidíme. Chápu, že seriál nemůže být přesně podle knih, rozumím nutnosti zkratek a slučování postav, ale čtyři hvězdy se mi dát prostě nechce. Na druhou sérii jsem zvědavá.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Spoilery: Strhující závěr trilogie? Not really. Mělo to dobré momenty, ale bohužel i ty špatné. Adam s Daisy měli odejít do západu slunce a mohl to být parádní prequel k Marriage Story. Ode dneška mi říkejte Bára Skywalker prosím, díky, čáu. Moje "recenze" by se taky dala vyjádřit rychlým rozhovorem ke konci flmu: "Hele brácha, padá křižník, něco si přej." "Přeju si, aby tenhle film už skončil." Si to nějak přeberte.

plakát

Manželská historie (2019) 

Čtyři s odřenejma... mám pocit, že už jsem viděla lepší vztahovky. Laura Dern byla opět skvělá. Závěr s "dopisem" mi přišel trochu cheap.

plakát

Pod vodou (2020) 

Nebylo to špatný. Po Kočkách totiž už nic nemůže být špatný. Chvilku jsem přemýšlela, jestli film nepatří ke Cloverfieldské rodině. Určitě lepší než Life.