Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

O čem to je? Pokud vás z postele vytáhne obří králík a chvíli nato do vašeho pokoje spadne motor letadla, garantuji vám, že tady není něco v pořádku. A co kdyby jste mohli cestovat v čase. Co já NATO? Málo kterej film mě pasadí na zadek. Donniemu se to povedlo. Tenhle film zraje jako víno. Čím vícekrát ho vidíte tím je lepší. Není zde nic prvoplánovité tady se musí myslet. A Jake je skvělej.

Nový svět

Nový svět (2005)

Co já NATO? Jedním slovem meditativní nádhera. Malickův styl mám rád, nikam nespěchá a nechává emoce volně plynout ne však po povrchu. Pokud divák chce vezme ho na nádherný výlet do nitra lidských duší. Zážitek ze sledování umocnují překrásné záběry přírody. Třešničkou na dortu je herecký výkon teprve 16-ti leté představitelky Rebecy. Nádhera, tleskám.

Dalkomhan insaeng

Dalkomhan insaeng (2005)

O čem to je? Kang udělal několik chyb, neuposlechl jednoduchý rozkaz svého mafianského bosse a navíc se zamiloval do jeho mladé přítelkyně. Tím odstartoval spirálu násilí........ Co já NATO? Pro mě filmový klenot. Akční scény přetékající krví a brutalitou v přímém kontrastu k pannesky čistému vztahu dvou hlavních hrdinů (scéna s lampičkou). Vše pod dohledem a uměleckým umem Byeong-heon Lee, jenž hlavního hrdinu obdařil neskutečnou dávkou charismatu a doslava se krvavě - romanticky prozářil do finále, jenž je podle mě nejlepší filmovou přestřelkou všech dob. Pro mě srdeční záležitost.