Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Udělení milosti se zamítá (2002) (TV film) 

Na tv. film určitě nadstandardní, mělo to příběh, dramatičnost, napětí, akci. Dolanský mě opět přesvědčil, že na role 'mladých mužů na šikmé ploše' prostě nikoho lepšího nemáme.

plakát

Che Guevara (2008) 

Mám strašně rád životopisný filmy, zvlášť o osobnostech, o kterých sem už toho tolik slyšel a četl. Vlastně ty načtený informace pak člověk vidí zfilmovaný. Tady u toho filmu to bylo tak nějak jinak. Téměř žádnej příběh, žádný emoce, vlastně jen pachtění se džunglí a občas pár výstřelů. Myslím, že Che by si zasloužil to udělat líp. Benicio Del Toro se ale povedl. Jen díky němu, džungli a tomu, že to bylo životopisný dávám 3*

plakát

Pláž (2000) 

Úžasný film o dobrodružství, svobodě, krásné přírodě, lásce, přátelství, obětech, relaxování a o vědomí, že tohle všechno něco stojí...tedy film o všem, čeho se nám ve skutečném životě dostává tak málo. :) No a taky o tom, že všechno krásný musí prostě dřív nebo pozdějš skončit, jinak by jsme neměli šanci si uvědomit, že je to krásný. :) PS: tahle role DiCapriovi sedla, a Virginii to zatraceně sekne.

plakát

Predátoři (2010) 

Tuhle sestavu jak kdybych už v nějaký vyvražďovačce někdy viděl...samozvanej šéf citující Hemingwaye, Rus milující svou ženu a malý děcka, mlčenlivej mečem bojující Asiat, Mexičan, Černoch, super odvážná baba s postavou modelky a mozkem chlapa, vymaštěnej vězeň (kterej jestli to přežije, tak si bude dávat lajny koksu a zprzní armádu děvek)...a tihle všichni společně bojují proti nám dobře známým vesmírným monstrům-Predátorům. Vlastně kdyby každých 20 minut nebyla reklama, kde bych se rozhodoval jestli si k Vánocům nadělím elektrospotřebič nebo se spokojím jen s kuzízkem (kuřecím řízkem), asi bych to vzdal a šel spát. Na druhou stranu už sem viděl i horší a díky hudbě i vzhledu predátorů sem si nostalgicky zavzpomínal jak by na ně šel Arnie. Jo a Adrienu Brodymu bych věřil že je pianista, i že je blázen, ale že je elitní žoldák ani náhodou.