Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbení herci (3)

John Partridge

Láska na první pohled. Sice je spíše divadelní, potažmo muzikálový herec, než-li filmový, ale to mi nijak nevadí. V Eastenders byl dobrý a to i přes to, že občas jeho storyline sklouzl do béčkové kategorie (ale pořád to byl jeden z těch lepších storylinů, se zajímavým námětem i zpracováním), ale na jevišti mu to zkrátka sluší víc. Naprosto miluju jeho hlas, který bych s klidem ohodnotila jako jeden z nejlepších v současném muzikálovém světě, způsob, jaký ztvárňuje své role a nechává je žít, a když zabrouzdám do devadesátých let, kdy hrával v Cats, svým pohybovým nadáním by strčil do kapsy ledajakou ženu (hlavně těmi pohyby pánví). Prostě, kombinace nádherného, silného mužského hlasu, baletní minulosti a přesvědčivých hereckých výkonů je TOP. A navíc je fakt zlatíčko, milý, vtipný, přátelský, se zdravě perverzním humorem a dokonalým úsměvem. 

Michael Douglas

Naprosto jsem mu propadla s filmem A Chorus Line a následně pak se Základním instinktem. Vzhledově mi velmi připomíná Michaela Grubera, což je jeden z mých broadwayských miláčků, a současně v něm i hodně vidím jednu ze svých literárních postav. Miluju jeho výraz, který, přestože většinou hraje inteligentní chlapy, působí, jako by se právě probudil a netušil, která bije, a v Základním instinktu mě tak trochu zvrhle bavila ta jeho sladká naivita v kombinaci s vymazleným postelovým uměním (upřímně zastínil i Sharon Stone, která mi v těch erotických scénách kolikrát přišla dost prkenná, a to ji jako bisexuálka celkem žeru). Holt zkrátka letím na netypicky krásné chlapy, nu. Rozhodně hodlám jeho filmy prozkoumat blíž.

Adrien Brody

Adrien Brody je taková má "dětská láska". Neuvěřitelné charisma a sex-appeal, stran herectví mu věřím absolutně všechno. Jeho pohled ublíženého štěněte mě vždy rozseká, jeho filmy mě spolehlivě baví a zpozorním pokaždé, když někde zahlédnu jeho nos. Nedokonale dokonalý chlap a skvělý herec.