Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 327)

plakát

Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky (1971) 

Topornost a teatrálnost scénáře zamrzí, protože tady toho chceme sdělit hodně pravdivého, tu hnilobu společnosti ovládané mafií, ale činíme tak bohužel formou nedobrou, škoda, tohle nezachrání ani Postránecký jako mladý Nero. Damiani má mnohem lepší kousky.

plakát

Podzemka (1985) odpad!

Ubohost o ničem plná idiotů z metra a budižkničemů. Besson jako rejža zde? Každý nějak začínal....

plakát

Spartakus - Pomsta (2012) (série) 

To jsou ale paradoxy.....úžasně naivní a dobrodružné jako Vinnetou, prostě žrádlo pro desetileté kluky, ale zároveň.........brutalita a erotika na takové úrovni, jakou svět dobrodružných filmů ještě nespatřil.......kvůli posledně zmíněnému aspektu dávám čtyři hvězdy, jinak je to bitkařská naivita non plus ultra.....

plakát

Ve jménu vlasti - Série 5 (2015) (série) 

Berlín nebo USA, o to tady nejde... prostředí tedy nehraje roli, důležité je, že jde pořád o špionážní hry toho nejvyššího stupně rafinovanosti, jak z pera mistra Forsytha....tady se navíc chystá velký teroristický útok na civilní obyvatelstvo. Vadilo jen to, že je to celé šíleně roztahané, zcela zbytečně (i když je to pochopitelné z finančních důvodů...).

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Neznámí herci včele s cikánem Godlou perlí perly od Kolečka, jen bych si představoval ještě daleko větší odvaz. Já jsem se kolikrát za celý díl nezasmál ani jednou. Ale zase když už, tak už pořádně.Trochu prdel, trochu sociální drama, a taky milostné.

plakát

Lovná zvěř (2010) 

Obžaloba lživého Bushe a okolností tažení proti Iráku, avšak natočená chladně a nevýrazně.....škoda.....slabé.....Watts jako agentka překvapivě nemá co hrát...

plakát

Jimmy P. (2013) 

Nezáživná psychologická studie jednoho normálního, ale v duši nemocného indiána a zároveň válečného veterána a jeho rozmluvy s francouzským psychoušem, který jediný tomu svojí živostí tomu dodával trochu šťávy. Jinak je to spíš na usnutí.

plakát

Koruna - Série 1 (2016) (série) 

Začátky panování Alžběty, takže se krásně poučíme, jaké bylo soužití s premiérem Churchillem a jaký vůbec těžký život mají monarchové v dnešních časech. Těžký? Chachááá! Služebnictvo , výsady, renta pro celou rodinu. Být Britem, chce se mi zvracet z těch tradic. Ještě jak si v tom libují........Seriál tohle všechno popisuje, ale nehodnotí, to oceňuju. Udělejte si názor každý sami. Rozhodně chvályhodný počin, ale vadí mě, že královská cenzura je z toho cítit na sto honů, tzn. hlavně nikoho moc neurazit a vzdát úctu chudince královně.

plakát

Řezník (1970) 

Kdo neviděl, nepochopí.....ta ATMOSFĚRA /díky Chabrole/, ten brněnský dabing! To už nikdo nikdy takhle nenamluví.....co na tom, že závěr není nic moc a že se ve filmu valnou měrou moc toho neděje. Jak říkám, kdo neviděl, nepochopí tohle kouzlo starých filmů.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Absurdní blbost. Nevtipná. A vrcholem absurdity je vysoké hodnocení zde na čsfd. Když protkáš film směsicí magorů a bláznů, a dostáváš je do bizarních situací, nedostaneš automaticky komedii roku. Tady chybí jakékoli srdce a sympatie.