Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Biografie (4)

Aniello Arena (herec)

23.03.2020

Aniello Arena se jako mladý stal členem neapolské zločimecké organizace Cammora. V roce 1991 byl odsouzen k doživotnímu trestu bez možnosti propuštění za trojnásobnou vraždu členů konkurenčního gangu. V roce 1999 byl přesunut do věznice ve městě Volterra, kde začal navštěvovat vězenský divadelní sbor. Pro jeho herecké nadání… (více)

Fionn Whitehead (herec)

21.03.2018

Fionn Whitehead je talentovaný a nadějný herec. Jeho rodiče Linda a Tim Whitehead ho pojmenovali podle irské folkové legendy Fionna mac Cumhailla. Doma byl vždy vychováván v uměleckém duchu i proto, že jeho otec byl jazzový muzikant. Sám Fionn chtěl být však v mládí tanečníkem breakdance.Fionn vyrůstal v londýnské části… (více)

T Bone Burnett (skladatel / producent / herec)

11.03.2014

Joseph Henry Burnett známýspíše jako T-Bone Burnett se narodil 14 ledna 1948 v St. Louis ve státě Missouri. Začal chodit na R. L. Paschal High School, kde byl později uveden do čestné síně. Již v mládí se věnoval muzice a hrál na kytaru v kapele The Shadows. Jeho první významný krok v muzice byl, když se objevil jako bubeník ve… (více)

Katherine von Drachenberg (herečka)

04.02.2014

Katherine Von Drachenberg známá spíše pod uměleckým jménem Kat Von D se narodila 8. března 1982 v mexickém městě Monterrey Renému a Silvii Von Drachenbergovým, rodákům z Argentiny. Když byly Kat čtyři roky, přestěhovala se s rodiči do Los Angeles v USA a vyrůstala ve městě Colton v Californii. Již jako mladá teenagerka našla… (více)

Reklama