Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (3)

plakát

Veronica Marsová (2014) 

Když už seriál byl úžasný, proč ne film? Čekala jsem dlouho, ale stálo to za to!!! Někteří lidi, kteří ani neviděli seriál a soudí tenhle film, jsou pro mě nepochopitelní. Hlavní postava Veronica Marsová neztratila ani po filmových deseti letech smysl pro svůj prohnaný humor, Logan je pořád stejný a narozdíl od Pize není nudný. Wallace jako učitel je úplně bezkonkureční a Mac u Kaneů, WOW! Kdo by to čekal? Keith Mars je ten nejlepší filmový táta na světě. A co vás ani trochu nepřekvapí, když do děje malinko zasáhne Celeste Kaneová. Božínku, jen mě trošku štve, že tam nebylo trochu víc původních postav a proto to řešili jejich smrtí? Konec je úžasný a proč? Když si jsou prostě souzeni (Lagan a Veronica), nerozdělí je ani devět let, tak co pro ně znamenají necelé čtyři měsíce? Zato dávám čtyři hvězdičky, ale kdybych chtěla ,dám i pět, ale pravda je jiná. PS: Kdo neviděl seriál, koukně te se, protože to stojí za to :)

plakát

Rivalové (2013) 

Jeden z mála nejlepších filmů! Výborní herci s vystihnutým prostředím tehdejší doby. Kvalita ze strany herců, ale i ze strany režie a dalších. Díky tomuto příběhu se snad tisíce lidí bude chtít dívat na FORMULI 1 nebo na staré záběry ze závodů. Emocionální stránka filmu není přehnaná, za což dávám palec nahoru. Opravdu THE BEST!

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Hobit jako film není špatný, ale není zdaleka tak dobrý, jako Pán prstenů. Kniha Hobit je mnohonásobně zajímavější než film a popravdě řečeno čekala jsem od toho víc. Co se dá pochválit je asi to, že Peter opravdu zvolil unikátního Bilba. Martin Freeman dokázal ztvárnit Bilba dokonale. Nechybí mu vtip. Další věc, která mě zklamala jsou skřeti. Ve srovnání s LOTRem je to, zprominutím, odpad! Ani sem z těch skřetů neměla strach. Ale musím podotknout, že se mi to svým způsobem líbilo a v kině jsem se nenudila. :)