Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

My name is Veronica. And I'm an addict. Jakoby to bylo včera, když jsem se dozvěděla tu úžasnou zprávu, že fanoušci zaplatili film a tak se konečně dočkám zakončení jednoho z nejoblíbenějších seriálů. A už je to tu. Co si budeme nalhávat, film je zkrátka rozloučením pro fanoušky, protože finále třetí řady bylo - mírně řečeno - velice neuspokojivé. Především pro milovníky LoVe. Bez znalosti seriálu každopádně NEMÁ CENU na tenhle film koukat, protože na něj navazuje a dost často i odkazuje (Our story is epic.). Jsem moc ráda, že se sešlo takové množství stejných herců a neudělali z VM hloupost, která až na hlavní hrdinku nemá se seriálem nic společného (momentálně se mi jako dobrý příklad špatného pokračování vybavuje jen Skins). Veronica Mars zůstala stejná, ba dokonce film působí jako další epizoda. Tak autentické to je. Je to příjemná nostalgie. Veronica stále ostrá jako břitva, Logan opět obviněn z vraždy přítelkyně, Dick jako "dick", zkorumpovaný Neptune, fórky mezi Keithem a Ver. Zkrátka něco, co mi chybělo u podivné třetí řady. Co si budeme povídat, není to film roku, nepřinesl nic nového, nestalo se nic šokujícího, děj byl předvídatelný.V podstatě to na mě působí jako "dejme fandům to co chtějí, když si to zaplatili". Ale nestěžuji si. Jen doufám, že Veronica Mars odejde z plátna důstojně a nebudou nás zahlcovat dalšími filmy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seriál som nevidel, ale keď už som to stiahol pre segru, tak som si to rovno pozrel. A nie je to najhoršie. Keby som videl seriál, tak možno zvýšim na štyri, ale takto mi to prišlo ako keby som videl štvrtý diel prcičiek bez znalosti predošlých. Takže tie drobné odkazy na seriál som vôbec neregistroval a týmto si teda tvorcovia u mňa nešplhli hviezdičkou na vrch. Ale inak hej, dá sa to pozerať a funguje to ako samostatný film s televíznymi hercami a príbehom, ale s celkom sympatickým humorom (James Franco a Silmarillion) a hlavne s Kristen Bell, ktorá starne do krásy. 70% - 3* ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jako seriálem nezasaženej si říkám, proč jsem tenhle film sakra vůbec viděl? Z jakýho důvodu? Nebude ti neznalost seriálu chybět? Dokážeš pochopit, kdo jsou ty postavy, a proč dělají to, co dělají? No po shlídnutí si jen říkám, že to rozhodně nebyla ztráta času a že bych si dovedl představit, že bych se na mladší a štíhlejší verzi Kristen Bell v klidu podíval, ať už řeší jakýkoliv středoškolský sračky. S hodnocení tady celkem souhlasím (70%), byl jsem až příjemně překvapenej, jak moje neznalost seriálu vůbec nevadí (úvodní monolog), humor Veronicy Mars mi taky nevadil (místy překvapivě naopak, některý hlášky stojej za zapsání) a obecně vzato si myslím, že film s klidem snese diváka, kterej nemá páru, kdo je ten černoch a kdo je tenhle šerif a tak podobně. Což, si myslím, je vlastně nakonec v mejch očích i pochvala. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když to Veronica Mars před lety zabalila, nejeden dívčí pokoj zachvátilo zoufalství a slzy. Děj filmu se odehrává deset let po skončení stejnojmenného seriálu. Domov se ozývá a hlavní hrdinka bude muset volit mezi osobním a profesním životem. A my tu máme solidní dárek. Původní seriál není potřeba dopodrobna znát. Scénáristé netlačí na pilu, prostě jen přináší průměrně napínavý a stejně průměrně (ne)komplikovaný případ, který musí naše blonďatá, cynická, krásná, jízlivá a drzá hrdinka vyřešit. Prostě chytrá oddechová zábava, kterou zdobí svižné a vtipné dialogy. Kristen Bell vůbec nezapadá do té průměrné seriálové škatulky, do které ji leckdo cpe. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Serial jsem nikdy nevidela, jen z ukazek mi to prislo takove "jednoduche" a uplne stejnej pocit jsem mela z pocit. Strasne jednoduchy a jeste me vsechny ty herecky vykony prisly strasne krecovite... A ta "vasniva" scena mezi Veronicou a tim hubenourem mi prisla hrozne k smichu... Prost ne. PS: I bze znalosti serialu, se clovek nejak roorientoval, ale film oceni asi jen fandove serialu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama