Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Válečný
  • Animovaný

Obsahy (4)

Proryv

Proryv (2006)

Ruský válečný film s tématem dnes velmi vděčným - válka v Čečensku. Milovníci ruské klasiky si přijdou na své a pokud se vám líbily tituly jako Válka a 9.rota, určitě si tento film nenechte ujít. Je v něm vše, co milovník tohoto žánru vyžaduje. Válečné scény, sniperské scény (tentokrát v podání čečenských bojovnic), zrada, odvaha a utrpení! A taky fakt, že ne vždy ruský medvěd nad čečenským vlkem zvítězí.

Odstřelovač

Odstřelovač (1993)

Američan Thomas Beckett bojuje proti drogové mafii a zaškoluje svého nového parťáka - amerického olympionika ve střelbě. Film se dočkal několika pokračování, které však již kvalit prvního dílu nedosahují.

Fronta v týlu

Fronta v týlu (1977)

Vjačeslav Tichonov prožívá jako partyzánský velitel úspěchy i porážky v osobním i partyzánském životě. Realisticky natočený film, který si opravdu na moc nehraje a kulky rozsévají smrt na obou stranách.

Průsmyk smrti

Průsmyk smrti (2006) (TV film)

Ruský válečný seriál z prostředí Čečny. Svým zasazením děje připomíná 9. rotu. Rota ruských specnaz brání kótu v čečenských horách proti dosti početné přesile čečenských banditů. Nic jim není platné, že mají spojence v jednom z čečenských vůdců jménem Šach, který vede vlastní válku s jiným čečenským vůdcem, neboť mu jím byla vyvražděna rodina.

Reklama