Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Nechápu to nadšení filmem tady. Mám nakoukané detektivky jak s Davidem Suchetem, tak s Peterem Ustinovem. Pár knih přečtených. Slzy Hercula Poirota, hyperkorekce ve formě homosexuálů, černochů a egyptských žen nesoucích mrtvoly....tak tohle je velké zklamání.

plakát

Řekni ano (2020) (pořad) 

Americká reality show, která připomíná svojí koncepcí Queer Eye. Tohle se mi ale líbilo o dost víc, je to emocema doslova nabušený. Zvlášť poslední čtyři díly jsou super. A zase si říkám, proč zrovna jsou gayové ty nejhezčí chlapi.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Nikdy jsem nebyla fanoušek sci-fi ani hororů. Ale tenhle seriál se mi dostal pod kůži. Skvěle natočené, skvěle zahrané. Osmdesátky jsou moje dětství, moje puberta, tehdejší oblečení a účesy si připomínám s úsměvem na rtech. A hudba, ta je přímo parádní.

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Několikatýdenní těšení se po shlédnutí filmu změnilo na veliké zklamání. Začátek byl úžasný, vypadalo to, že se film rozjede tím správným směrem. Na mě byl moc překombinovaný a na konci jsem se už ztrácela v ději. Veliká škoda.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Kdyby byl film natočený jinak, mohlo by to být dobrý. Takhle za mě fakt ne. Bylo to hloupý a nudný.

plakát

Tři bratři (2014) 

Je to pro mě docela zklamání. Film rozdělený na tři části, které na sebe nenavazují. Všudepřítomné písničky mi po chvíli lezly krkem. Těšila jsem se na nějaké vlídné slovo (nezpívané), ale kromě mluveného komentáře Zdeňka Svěráka, jakožto průvodce příběhem, se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Nejslabší byla určitě pohádka O Karkulce, nechce se mi ani věřit, že tohle vymysleli Svěráci. Za mě pouze dvě hvězdy.

plakát

Poslední cyklista (2014) (TV film) 

Shlédla jsem oba díly v jeden den a jsem příjemně překvapená. Skvělé herecké výkony, skvělý scénář. Dala bych plný počet hvězd, ale dost mi vadily umělé řasy Ági Gubíkové ( teda aspoň to tak opravdu vypadalo) a hlavně ve scénách z ghetta to dost bilo do očí. Za mně za 4.