Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (35)

plakát

Avatar (2009) 

Dobrý příběh, skvělé efekty. Několikaroční dřina se vyplatila na výbornou. James Cameron opět ukázal, že patří mezi špičkové scénaristy.

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Krásný příběh, který v každém zanechá alespoň malou kapku pocitů. Někdo může být znechucen a někdo přímo zdrcen. Úžasné herecké výkony (ač mi trochu vadilo, že Oliver nevypadá na 24 let, nedovedu si představit do této role už nikoho jiného). Velice doporučuji přečíst knihu, kde člověk získá více z jejich lásky. Spoiler: Pro ty, kteří potřebují štastný konec, přečtěte si i druhý díl.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Ježíšku na křížku. Nic tak hrozně nudného jsem dlouho neviděla. Vlastně na to, že je to horor, tak některé scény jsou vcelku vtipné. Jedna hvězda za ošklivou holku a useklou hlavu.

plakát

Dům u jezera (2006) 

Film vezme za srdce každou citlivější duši. Zajímavý příběh u kterého se musí taky trošku přemýšlet a ne jen tupě civět na bednu. Keanu Reeves a Sandra Bullock v hlavních rolích zahráli svůj scénář výborně.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Ježíšku na křížku. Že se to Harrymu Potterovi nevyrovná mi bylo jasné, ale že to půjde takhle z kopce dolů a já hloupá na to půjdu ještě do kina… u filmu jsem neusla jen díky popcornu a pití. Ač znovu to již nepotřebuji vidět, dávám alespoň jednu hvězdu, protože nasvětě stále existuje víc hloupostí. Kdyby tam nechali alespoň Deppa, ten by možná zachránil druhou hvězdu.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Příběh, který chytne za srdce (třeba jen v duchu) i ty největší tvrďáky.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Pěkný, celkem zábavný, dost možná budoucnost. Nenadchne ani neurazí, pocit v člověku zanechá příjemný, avšak nebude to asi film, který by člověk potřeboval vidět znovu.

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Moje první shlédnutá animovaná komedie, kterou jsem si ihned zamilovala, spolu s dalšími. Při sledování nás příběh zanese do mořského světa plného dobrodružství. Film zabaví nejen děti.

plakát

Hunger Games (2012) 

Skvělý film, který má jednu jedinou nevýhodu - ČESKÝ DABING - jestliže na něj koukat, tak jen v původním znění.