Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (35)

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Krásný příběh, který v každém zanechá alespoň malou kapku pocitů. Někdo může být znechucen a někdo přímo zdrcen. Úžasné herecké výkony (ač mi trochu vadilo, že Oliver nevypadá na 24 let, nedovedu si představit do této role už nikoho jiného). Velice doporučuji přečíst knihu, kde člověk získá více z jejich lásky. Spoiler: Pro ty, kteří potřebují štastný konec, přečtěte si i druhý díl.

plakát

V síti (2020) 

Člověk si řekne, že pedofilů a úchylů je hodně, ale že až v takové míře, kdy nikdy nevíte, kdo doopravdy je váš soused... celou verzi by měli vidět nejen dospělí, ale i děcka. Stejně už v tomto věku ví, oč jde. Je to strašný a bohužel, je to realita. Tvůrcům i herečkám palec hore.

plakát

Upgrade (2018) 

Má to příběh, má to šťávu, vtip i dobře zahráno. Tento film si zaslouží plný počet bodů.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Příběhově velice zajímavé, skvělé efekty. I přes trapný konec, kdy začalo všechno běhat na kolotočích a scény působily spíše komicky, se mi film velice líbil, dávám 5*. Ač se jedná o film s dětmi, neuškodilo by, kdyby Tim Burton té dětskosti trochu ubral a přidal více strašidelna.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Skvělý scénář, skvěle zahrané, skvělý film... určitě si ho pustím někdy znovu.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

I když některé scény byly dost přehnané, film se mi líbil a někdy si ho určitě pustím ještě jednou. Sice pro mě stále vede F&F 5 a 1, ale i tak dávám plný počet. Moc pěkná rozlučka s Paulem na konci. Kdyby nebyl plný sál v kině, tak se snad i rozbrečím...

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Moje první shlédnutá animovaná komedie, kterou jsem si ihned zamilovala, spolu s dalšími. Při sledování nás příběh zanese do mořského světa plného dobrodružství. Film zabaví nejen děti.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Příběh, který chytne za srdce (třeba jen v duchu) i ty největší tvrďáky.

plakát

Hunger Games (2012) 

Skvělý film, který má jednu jedinou nevýhodu - ČESKÝ DABING - jestliže na něj koukat, tak jen v původním znění.