Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (101)

plakát

Princezna D. (2021) 

To je příšerné. Byl tam někdo vůbec normální? Chudáci děti. A to jsem občas měla dojem, že jsem ve filmu Škola rocku... kdy dabing  Diany, odpovídal dabingu ředitelky školy. Strašné. Takové došeptávání posledních slabik. Opravdu tak Diana mluvila? Už byly daleko povedenější filmy. Velké zklamání.

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Takové nové Noci s nepřítelem, pouze s tím rozdílem, že tam jsem se tak nenudila. Zde je to opravdu trochu hloupoučké a naivní, ale jako kulisa k vaření, dobré. Také dabing Lucky Vondráčkové je také tragédie. Ty sykavky, ty sykavky.... A skvělý nápad se nastěhovat do domu v lese, kde nikde nikdo není. To se povedlo.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Moc hezké. Po filmech, kde po sobě pořád někdo střílí a zabíjí se, je tento o smrti jako pohlazení po duši.

plakát

Mravenci nesou smrt (1985) 

Hudbu dělal Jiří Svoboda. Bratr Karla. A moc se neví, že má přes dvacet filmových melodií. A byl také velmi úspěšný, ale ne jako bratr. Zemřel mladý. Film je takový major Zeman. Ale rok 1985, co bychom chtěli.

plakát

Krvavé peníze (2014) 

Tolik známých herců a takový guláš. Zajímavý začátek, který vás zaujme a potom už jen napětí klesá a klesá, kdy zraněný policista vstane z postele a zachrání hlavní hrdiny. A i když čekáte, že hlavní hrdina musí každou chvíli vykrvácet, nestane se tak, ale zabije plno nepřátel. Je to takové to cimrmanovske očekávání, po kterém přichází zklamání. A tu jednu hvězdu dávám jen proto, že mám ráda Kate i Franca, ale z jiných filmů a úplně se divím, že zde role vzali. A Sy má daleko zajímavější seriál, kde hraje klaďase.

plakát

Výkřik ve tmě (1988) 

Meryl měla na hlavě jakousi černou čepici, která měla vypadat jako vlasy a český dabing tomu dal jen korunu. Jinak děj, pokud je podle skutečnosti, tak oba rodiče byli úplný blázni. Dále si neumím představit, jak pes uchopí dítě a odnese ho. Možná odvleče, ale to  tam psa Meryl viděla, to by snad tak rychle nezvládl. No, pokud se chcete dívat jen na obrázky a moc nepřemýšlet, tak je to dobrý film, kde se pořád něco děje. Phobia ve své recenzi píše to, co já cítím. Tak se nebudu opakovat.

plakát

Formule! (2001) 

A mně se to líbilo. Scénář nebyl kdoví jaký, ale tak co chcete vymyslet? Závody a závodníci mají holky a občas si je prohodí. Ale záběry bouraček byly opravdové a ani jsem nedýchala. Nečekejte hluboko psychologické drama, ale film jede dopředu jako formule a ani se nenadějete a je cíl. :)

plakát

Poslední čas na lásku (2008) 

Hodně mi to připomíná Lásku nebeskou. Nejen herečkou Emmou, ale i stále zvonícím telefonem a také tou cestou za láskou. Je mi nepříjemný dabing Dustina. Možná si zasloužil mladší hlas.

plakát

Vzteklina - Epizoda 3 (2018) (epizoda) 

Jejdamane, co to bylo? Proč je většina filmu ve tmě.. Jo, už vím, abychom se báli a proč jsou ty dvě holky úplně stejné? Jo tak, abychom byli pořád ve střehu, která je která.

plakát

Vánoční příběh (2022) 

Noo, to se zase něco nepovedlo. Vzorná ukázka toho, ze když dva dělají totéž, nemusí to vždy být bomba. Láska nebeská, plná vtipných momentů, Vánoční příběh, plný trapných scén. Takový materiál, tolik herců a škoda, že neměli, co hrát. Chvílemi cítíte lítost a bolest nad  bezduchými dialogy. A vaše očekávání je dále ničeno zklamáním. A tak trpíte a hledáte kousek laskavého a inteligentního humoru pana Svěráka, ale marně. Kde nic není..... Otřesný začátek, kdy si říkáte, že už je asi konec, protože ničemu nerozumíte a že film jste zřejmě prošvihli. Kdo to shlédl celé na první dobrou, tak má můj velký obdiv. Tak nic, třeba příště.