Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Western

Recenze (1 254)

plakát

Nad námi svítá (1952) odpad!

Z toho bolí nejen ruce ale i hlava. Komanči byli schopni tvrdit, že socialistický člověk může makat na 500 % bez odpočinku a bez nároku na odměnu.

plakát

Píseň lásky samotářky (2004) 

Předesílám, že Travoltu nemám rád a to neustálé citování pasáží z knih mne rozčilovalo, ale hlavní hrdinka byla perfektní a ten příběh opravdu stál za to.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Toto fakt ne. Nevím s čím přijdou příště, ale udělat seriál o nemoci mi přijde hodně úchylné. Je to pouze citové vydírání. Nikomu z těch nemocných to nepomůže. Je to naprosto úchylné.

plakát

Gunman: Muž na odstřel (2015) 

Je to spíše film v takovém tom starém stylu a to mi sedí. Nemám rád ty nové, které jsou plné akce, střílení a rvaček, ale děj prakticky nulový, takže toto mi vyhovovalo i když se to příznivcům akce asi bude zdát málo akční.

plakát

Keoma (1976) 

Tak kdyby toho míšence hrál někdo, kdo aspoň trochu vypadá jako míšenec, neječela tam pořád dokola ta písnička a odpustili si tu hroznou ženskou tahající káru a ten trapný konec, tak bych jim odpustil i tu neprůstřelnost hlavního hrdiny, ale takto bohužel. Typická italská špageta, která se tváří jako western.

plakát

Smrtelné stroje (2018) odpad!

Tak za toto je i ten odpad moc. Filmy, které se natáčí pro teenagery jsou tak mizerné, že se nelze divit tomu, co z nich vyrůstá.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Naprostá schíza, na to se dá dívat jen když je někdo sjetý a pak mu to nevadí. Takže Jsem dal dvě hvězdy za herecké obsazení, ale jinak je to na mne opravdu moc schizofrenní a ten konec je fakt mimo.

plakát

Narušitel systému (2019) 

Narušitel systému výrazně narušil můj klid. Bojím se, že podobných dětí bude stále víc.

plakát

Prsten krále řeky (2004) (TV film) 

Pohádka plná nesmyslů, jestli měla ukázat, že jsou lidé zlí, tak snad, ale proč jsou ti zlí proměnění ve zlaté rybky a rybář za odměnu v raka? Proč vůbec dojde k té rybářově proměně, když je pak zase proměněn zpět a proč není potrestána namyšlená kupcova žena a kupec, který je schopen i vraždy? Zkrátka je tam mnoho nelogičností a mimo hereckých výkonů Zedníčka a Brzobohatého si nic jiného zmínku nezaslouží, snad jen herecký výkon Báry Štěpánové, která hraje přesně to, co jí sedne, ale ona taky nic jiného než podobné potvory ani neumí.

plakát

Macho Callahan (1970) 

Když se řekne Callahan, tak si představím drsného Harryho v podání Clinta Eastwooda, což byl taky pěkný macho, ale tento film, od kterého jsem moc nečekal, mne překvapil. Je to pěkně drsný western a jediné, co mi tam trochu nesedí, byl ten zlom v myšlení mladé vdovy, která zahoří k Machovi láskou po té, co ji surově znásilní, což nebývá zase tak obvyklé, ale budiž.