Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (586)

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Hvězdné obsazení, napětí a hlavně krvavé akce, které bylo až moc.

plakát

Pavouk v síti (2019) 

Dlouhé, nudné, o ničem. Bez akce, bez napětí, zbytečný film.

plakát

Obyčejní lidé (1980) 

Hrozně zdlouhavé, režisérky mistrovské dílo.

plakát

Noe (2014) odpad!

Větší slátaninu aby pohledal. Když už si autor vzal za cíl natočit něco o Noemovi, tak si předtím mohl aspoň přečíst Bbli.

plakát

Prostě zvířata (2018) (seriál) 

Až na ty cancy o evoluci je to moc krásný dokument se spoustou zajímavostí ze zvířecí říše.

plakát

Vracenky (1990) 

Nejdříve jsme si mysleli, že je to opravdu film z roku 1953, ale po chvíli jsme pochopili, že je to film o té době. Líbily se mi dobové filmové záběry z pohřbu Gottwalda a stavba pomníku Stalina.

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Výpravný, dalo by se napsat, velkofilm. Byl jsem nadšen! Bohužel po první třetině si scénárista vzal z Bible pouze jméno Mojžíš a zbytek si vycucal z prstu. Jedna lež za druhou, až z toho byl paskvil. Podle Bible byl Mojžíš nejmírnější ze všech lidí, Boha nikdo nikdy neviděl, ani Mojžíš, natož aby ho ztvárnilo malé dítě, do Egypta se vracel i se svou ženou a dětmi, Rudé moře přešli suchou nohou atd.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Mrzí mě, že tam zaznělo tolik krásné hudby Mozarta, syna i otce, ale v titulcích o tom není ani zmínka. Zato tam jsou jmenovitě všichni řidiči autobusu!

plakát

Učitelka - Epizoda 8 (2020) (epizoda) 

Tento a další díl mi připadá, že napsal nějaký scénárista puberťák. Nějak se to zvrhlo úplně jinam, než se to hezky rýsovalo na začátku. Škoda.

plakát

Nejvyšší pocta (2019) 

Dojímavé, na konci silně. Ale stále si myslím, že tam všichni ti vojáci šli dobrovolně a za peníze. Mohli zůstat doma a nic z toho, co se ve filmu popisuje, nemuseli prožít. Byla to jejich volba a nesou si následky svého rozhodnutí. Proč potom lítost? Každý svého štěstí strůjcem....