Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (237)

plakát

Rivalové (2013) 

Pro příznivce formulí to byl asi dobrý film, auta tam jezdily do kolečka za zvuků "hhhhnn...hhhhnn", diváci jásali pokaždé, když bylo "hhhhnn" blíž a pak někdo vyhrál. V podstatě to bylo stejné, jako sledovat Velkou cenu na nejmenované tv, jen bez těch hysterických komentářů moderátora. Hlavní postavy to odehrály obstojně a představitel Niki Laudy měl do poloviny filmu tvář jako hlodavec, zatímco po grilovačce vypadal spíš jako jeho zadek, takže změna k lepšímu.

plakát

Pot a krev (2013) 

Parta vylízaných, steroidy vyhnaných svalovců připravuje "geniální" akci jak přijít k penězům. Počínají si při tom jako Pat a Mat, jen trochu nešikovněji a s grácií dementů, kdy mezi jejich metody, jak dosáhnout svého cíle, patří i mlácení oběti dildama - jejich vysvalené mozky nejspíše ani nepoznaly rozdíl od obušku. Jako komedie mě to pobavilo a pokud v reálu byli pachatelé "borci" z fitka, tak věřím i tomu, že je to podle skutečné události od začátku až do konce.

plakát

Spy Game (2001) 

Dobře rozehraná partie na půdě CIA, která se snaží distancovat od svých agentů, když by to mohlo vyvolat mezinárodní incident. Na tento film musí mít divák čas a náladu, protože je plný různých intrik a flashbacků, a při žehlení prádla by vám mohla uniknout řada souvislostí. Jo a možná inspiroval ve využívání systému i některé naše politiky, když si chtěli vyjet někam na dovolenou na státní útraty.

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Klasický scénář ve stylu "někoho mi zabili, tak já teď zabiji je", kde se charismatický Colin s nikým moc nepáře a z jedné ze svých obětí si dokonce udělá skluzavku a houpačku v jednom. Souběžně s tím jde druhý romantický příběh filmu, kdy se nesmělému Colinovi líbí dívka po autonehodě, které vizáž ještě upravuje skupinka fakanů, která se jí trefuje do hlavy šutry. Na pasáž "fakani mi trefili holku šutrem, tak je zmasakruju" jsem ale čekal marně. I tak mě ale film zaujal, protože má více linií a zápletek.

plakát

Hra na hraně (2013) 

Ben Affleck si to vyloženě užíval, vydělával prachy na závislácích, posílal "kámoše", aby dostal přes hubu místo něj, občas nakrmil nějaké zvířátko jiným zvířátkem, a když došly kuřata, tak tam hodil toho, kdo se mu znelíbil. Celé se to odehrávalo v pokerovém prostředí, což mě moc nebralo, protože pokeru rozumím asi tak jako tele Daltonovu zákonu parciálních tlaků, ale jinak jsem se u toho nenudil.

plakát

Maniak (2012) 

Frodo vyhulil asi nějaký špatný matroš z dýmky Gandalfa, díky kterému si plete dívky se skřety a na potkání je propichuje svým Žihadlem. Navíc dříve měl problém unést jeden prsten a nyní bez problémů přemůže kde koho, takže buď posiloval, nebo mu s tím pomohl ten kameraman, co za něj beztak odvedl ve filmu většinu práce, jen asi s rozdílem ve výši honoráře. Atmosféra filmu se mi ale líbila, takže slušných 70%.

plakát

Neříkej ani slovo (2001) 

Brittany v tomto filmu předvedla skvělý výkon a je jen škoda, že v nových filmech jí už neuvidíme. Jinak to byla celkem slušná kriminálka s dobrým obsazením, a i drsňáci vypadali fakt drsně..., když tedy zrovna potetovaný gauner nemazal marmeládku na toustík pro hladovou holčičku.

plakát

Sekretářka (2002) 

Sado maso romantika? Nečekal bych, že to jde dohromady, ale ono to nějak fungovalo a Maggie byla ve své roli kouzelná, i když sufražetky by z toho asi neměly moc velkou radost a feministky by hned po zhlédnutí nejspíše vykastrovaly Jamese Spadera, kterého by pak za zbytek mužství pověsily do průvanu hned vedle režiséra.

plakát

Plán útěku (2013) 

První útěk byl důmyslný, zatímco poslední taková hurá akce, v níž si Arnie připomněl svou roli v Komandu. Dva skoro sedmdesátníci se rozhodnou k útěku, kdy k tomu potřebují splašit pár věcí, které nakonec stejně nebudou ani moc potřebovat. A jak na to? Chcete na samotku, někoho zbijte, chcete kousek kovu, někoho zbijte, chcete brýle, někoho zbijte, chcete utéct, zapomeňte na poslední tři věci a někoho zbijte. Ale jo, šlo to a ti dva se vzájemně ani moc nepomlátili.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Z moudrého čaroděje se vyklube spíše pedofilní homosexuální úchyla, co hulí trávu, zatímco zlý čaroděj Leezar se sjíždí zlatou lajnou z rozdrcené víly. Z rádce se stane bezptákoidní krysa, sluha se nechá hoblovat minotaurem a Marcecek, tak to je hotový prototyp devianta. V podstatě to vypadá, že postava, která není úchylná, tak hraje v jiném filmu. A pokud jste nimrodi, tak na zeď byste si asi pověsili jinou trofej ze skoleného minotaura než princ Thadeous na krk. Romantika je tu przněna na všechny způsoby, jeden vulgarismus přebíjí jiný a intelektuální zábava to také není, ale pokud nejste pokrytečtí puritáni, tak se u toho budete bavit.