Reklama

Reklama

Victor (Colin Farrell) je pravou rukou kriminálního bosse jménem Alphonse (Terrence Howard), jehož gang se právě potýká s problémem. Někdo totiž systematicky zabíjí jeho členy a dokonce vyhrožuje samotnému Alphonsovi. Po stopách neznámého útočníka se vydává Victorův přítel Darcy (Dominic Cooper), který cítí šanci zavděčit se Alphonsovi a postoupit v hierarchii organizace. Uprostřed toho se Victor seznamuje s Beatrice (Noomi Rapace), tajemnou Francouzku, která žije se svou matkou, Valentine (Isabelle Huppert), ve věžáku kousek od Victora. Oba si nesou svá tajemství, oběma život uštědřil tvrdé rány a oba mají své důvody toužit po pomstě. Ale teprve vzájemná přitažlivost a vášeň jim dodá sílu uskutečnit krvavý očistný plán odplaty. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (543)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Je trochu škoda, že jsem tento film viděl až po Johnu Wickovi. Jednak mi jeho naštvanost přišla uvěřitelnější (byť mu jen zabili štěňátko a ukradli káru) a pak uvěřitelný byl hlavně scénář sám. Zabiják na odpočinku okolnostmi znovu dohnaný k zasunutí nábojů do komory a odplatě... Victorovi v tomhle filmu jsem coby normálnímu taťkovi byť s armádním výcvikem prostě nevěřil. A to ani po dvou letech ve službách mafie. Neustálé obehrávání videa s dcerkou, která se těšila na svůj pokojíček mně navíc už začínalo pomalu štvát. Na někoho možná smutně pejskovský kukuč Lászla Farella zabíral, mně moc nebral. Akce tam nebylo zas tak moc krom začátku a konce u nějž tedy musím vyzdvihnout ten efektní příjezd ! prostředek filmu je taková okecávačka, která se už trochu vlekla... Co mně zaujalo byl ten opuštěnej zaoceánskej parník ! Takových filmů o pomstě už je celkem dost a tohle byl sice slušný průměr, ale nic víc. Dávám za 3 kousky papírové skládačky. * * * ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode film, so slušnou muzikou, s akčnými scénami, ktoré mi niekedy vháňali úsmev na tvár. Dobitá a mokrá Noomi vyzerala po poslednej akčnej vsuvke v tom dome naozaj ako monster, ale zato pomaly sa zo mňa stáva Colinova fanúšička. Apropo, tiež neznášam, keď mi niekto nevráti z koláča nádobku na jedlo. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ty voe ona v tom hrála Noomi Rapace a natočil to Niels Arden Oplev a mně to přijde jako bezzubá kravina,asi jsem divnej, nebo tenhle flák fakt stál za starou Bellu. Že ta ženská v hlavní roli je Noomi si čtu až tady a zírám, já ji za tou jizvou asi nepoznal a to mi přišlo její dějově důležité znetvoření jako "znetvoření" , které nestojí za řeč, no tohle musím překvalifikovat, její maska byla zdařilá..hovno, hrála tak blbě, že byla k nepoznání a celej tenhle thríííler byl nějakej nedomrlej, ze začátku by se jeden těšil na reálně podanou vybíjenou, aby se postupem času přestal těšit na cokoliv, protože veškerá akce zmizí a dostane se nám jen Čekání na Godota a když na konci přestylizovaně Godot konečně šlápne do pedálů a dorazí, aby v jednom z nejfádnějších finále roku završil svou pomstu, je Vám u prdele i to, že v tom hraje Colin Farrell... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trailery slibovaly vybroušenou, drsnou jízdu, kde nechybí ani notná dávka akce a brutality. Výsledná podoba je však výrazně odlišná a přestože se ve filmu vyskytuje vše, co bylo viditelné v cool ukázkách, příběh se až moc zaměřuje na romantickou linii, nemluvného zabijáka a zjizvené sousedky. To vše ještě zamotané do překombinovaného příběhu o pomstě. Ale atmosféra by byla, takže celkem ok. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Revenge movie som už dlhšie nevidel, preto ma tento thriller milo prekvapil. S albánskou mafiou si to nedávno rozdával i L. Neeson v pokračovaní Odplaty, ale až taký účinok to nemalo. Pomsta mŕtveho muža odkrýva karty postupne , na nič netlačí a pomaly graduje do očakávaného akčného finále. Postava "monštra" - N. Rapace dodáva filmu niečo v čom sa odlišuje od hromady jemu podobných. Osud i zbližovanie hlavnej dvojice robí film atraktívnejším a ten happyend som mu nakoniec odpustil. Ale je pravda, že si potrpím na temnejšie a drsnejšie závery...80%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (14)

  • V scéne, kde Alphonse (Terrence Howard) preberá hovor od svojho človeka, chytí telefón naopak, ale aj napriek tomu ďalej veselo telefonuje. (vander19)
  • The Guardian nazval film „intenzívne nezmyselný a hlúpy, násilný a nudný nezmysel, kde Farrell tlie tvárovou nehybnosťou“. (Arsenal83)

Související novinky

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

01.03.2013

Dánský režisér Niels Arden Oplev má bohatou filmografii, ale u nás jej známe zejména díky původní verzi Mužů, kteří nenávidí ženy. A když natočíte film, který mnozí považují za lepší, než je… (více)

Farrell, Rapace a krvavé vyvrcholení

Farrell, Rapace a krvavé vyvrcholení

03.11.2011

Tvůrce původních švédských Mužů, kteří nenávidí ženy Niels Arden Oplev míří do Hollywoodu. A bere s sebou i Noomi Rapace, představitelku Lisbeth Salander (i když pro ni to americký debut nebude,… (více)

Reklama

Reklama