Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

Pohádka pohádek (2015) 

Snůška nechutností, ošklivostí, někdy až bizardnosti a to vše v perfektním vizuálu s krásnými exteriéry, dobrou hudbou a kamerou. Sem tam sem se zasmál, sem tam byl příjemně znechucen. Co se musí na autorech ocenit je, že se jim podařilo sehnat dostatek škaredých lidí, aby s nim obsadili celý film. Dokonce i Salma Hayek v tomto snímku postrádala jakýkoli sexepíl a to z ní obvykle přímo stříká. Ale je fakt, že v Itálii je škaredých ženských opravdu dostatek, takže to tak heroickej výkon nebyl. Snad jediná vážnější vada byla občasná nelogičnost scénáře, to mě dost kazilo zážitek z filmu, ale jinak to bylo rozhodně zajímavé. A scéna v kočáře mé oko, taky potěšila, takže proč nedat solidních čtyři.

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Vypněte mozek a užívejte si skvělé jízdy. Spousta akce, srandy, a povedenejch hlášek. Nechyběla ani sexy kočička, takže jasný čtyři :)

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Dojem kazí určitá nevyrovnanost jednotlivých epizod a celkové natahování děje, ale to je bohužel nešvar prakticky všech seriálu v momentě kdy se zjistí, že by seriál mohl mít úspěch. Hannibal má svou jedinečnou, hutnou a zajímavou atmosféru a ve směs dobré herce. První řada je vydařená a prakticky všechny díly vám zaručí dobrou podívanou. Druhá řada je dost nevyrovnaná, hlavně prostřední část, ale zato vám vše vynahradí poslední díly. Třetí řada se inspiruje asi nejhorší částí a to red dragonem a stejně jako ve filmu, mě i tu tahle postava vůbec nezaujala. Naštěstí vše okolo bylo dostatečně zajímavé, nemluvě o finále. Mně osobně nejvíc bavili hrátky trojúhelníku Mads Mikkelsen, Hugh Dancy a Gillian Anderson.

plakát

Sensitive Skin (2014) (seriál) 

Je to spíš pro věkově a vlastně i celkově zralejší publikum. Příjemné, oddychové a pobaví to.

plakát

San Andreas (2015) 

I když mě jméno pana režiséra nic neříká, tak to celkem zvládl. Ono taky ukočírovat tak velkej film není žádná prdel. Když k tomu přičtu, jak špatný scénář byl k dispozici, tak by z toho mohlo udělat dobrej film jen opravdu málo lidí. Herecké výkony dle očekávání. Od Johnsna a Daddario snad nikdo žádný herecký koncert nečeká. Čekala se hora svalů a kočička k nakousnutí a to se taky dostalo. Když k tomu přičtu celkem šikovný kluky u počítačů, tak by to vypadalo na dost solidní tři. Jenže tento film na v rukávu kurevsky VELKÝ eso v podobě nádherně tvarovaných a pohupujících se koziček, které při běhu slečny Alexandry rozehrávají něco neuvěřitelného. I když se okolo bortily domy, z nebe padaly parníky, křižníky a letadla, tak sem stejně zíral jen a pouze na ně, takže za mě jasný čtyřky, teda čtyři a jdu si tyhle scény pustit ještě jednou.

plakát

Špión (2015) 

Musím tomu dát čtyři. Je tam sice dost trapného humoru, prdění, blití, ztrapňování se a podobně, což sem i očekával, ale i dost věcí u kterých sem se opravdu dobře pobavil a to poslední dobou nebývá často. McCarthy bohužel hraje to co vždycky a tak přispívá spíš k tomu trapnému a ještě se na ní člověk musí celý film dívat. Kéž by se co nejdřív omrzela a zmizla z plátna a obrazovek. Postřehl jsem tu pár srovnávání s Kingsmanem. To je srovnáváni nesrovnatelného, tohle je klasická oddechová komedie.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Rozhodně nesdílím zdejší nadšení. Rušila mě hlavně nevyrovnanost scénáře. Vypadá to, jako by do perfektního scénáře nechali na poslední chvíli zasahovat nějakého pisákla amerických béčkových seriálů. Hlavně druhý díl první serie mne úplně znechutil. Ostatní je ovšem nadprůměr a tak je výsledek slaboučkých 4.

plakát

Daleko od hlučícího davu (2015) 

Spíš romantika, než drama, ale rozhodně povedená. Je vidět, že to napsal chlap a taky kdy to napsal. Dobře natočené s dobrou hudbou a herci. Z dnešního pohledu se může zdát divné, proč by o takovouhle krávu měli ti dva pánové takový zájem, ale v té době se to asi vážně mohlo stát. Škoda jen, že to s obouma dopadlo tak špatně, ale tehdy to asi autor viděl jako dobrý konec. Dnes by asi bylo Oaklimu dopřáno odcestovat do Ameriky.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Další z řady Dr. Hausů, tentokrát jako IT a v soukromí hacker. Opět geniální sociopat závislý na drogách. Velké plus tohoto seriálu je, že ten kdo ho psal si dal záležet a to co se tam po odborné stránce děje má hlavu a patu. Škoda jen, že mě hlavní hrdina vůbec nesedl a dost mě to kazí celkový zážitek. Ale i tak za 4.

plakát

Yonderland (2013) (seriál) 

Je to prostě sranda. Asi ne pro každého, ale naštěstí pro mě, pro mě ano :) po pár dílech to začalo ztrácet a to dost, takže slabší čtyři.