Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Vymazaný kluk (2018) 

Přátele tak já nevím existuje horší duo než buzerant a křesťan. Film je neskutečně dlouhý a nutí nám své zvracené choutky je to odpornost dávám 1 hvězdu kvůli tomu , že je to podle skutečný události , ale dívat se skoro dvě hodiny na to . Jak se buzeranti chtějí množit a všude se zpívá otče náš je vážně nelidský.

plakát

La cara oculta (2011) 

Za mě jasná 4ka nebo-li 4 hvezdy, ale moje stará se mi začla srát do hodnocení filmů. Trvala na 5ti hvezdičkách a jelikož nejsem hlupák a nebudu kálet tam kde jím dal sem 5hvezd. A není to tím , že se jí bojím nýbrž tím , že sem jí chtěl potěšit i když sem jí 3x zopakoval ,že by se měla držet plotny . Je to tak mí drazí kamarádi i Vláďa z Mělníku je pod pantofličkou do pantofle mám ještě daleko.

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

Nedoporučuji sledovat , pokud se na to bude dívat někdo duševně chorý podle mě spáchá sebevraždu. Nedoporučuji pouštět malým dětem mohla by je tahle MRTKA poznamenat na celý život.

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

V tomto seriálu mě neskutečně irituje ten malej parchant alá všeználek a ta ošklivá drátěná huba , která bude celý život panna obecně celý seriál mě dost sere a ani trochu mi to nepřijde vtipné .

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

20 let uběhlo jako tejden profetovanej ve squatu na gauči se zapíchnutou buchnou s hérem v ruce. Popravdě jsem si od T2 moc nesliboval ptotože 20 let je 20 let a většinou natáčení druhého dílu se stane pěkným kýčem , ale musím říct , že sem byl mile překvapen jak z herců , kteří zůstali všichni stejní díky bohu nikdo důležitej neumřel tak i z jejich hereckých výknou MARK a SPUD jsou prostě skvělý. T2 sem htal od začátku až dokonce a SPUD je prostě SPUD na něj se nikdo zlobit nemůže rozhodně mě T2 bavila sice není tak dobrá jako T1 , ale to se dalo čekat , ale i tak je to parádní FILMEK kterej si rád pustím :) fakin HERO jezdec dávám 5 Hvězd! :) PRVNĚ JE PŘÍLEŽITOST POTOM ZRADA (: