Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Drama
  • Animovaný

Obsahy (19)

Kateřina Veliká - Epizoda 1

Kateřina Veliká - Epizoda 1 (2019) (epizoda)

Kateřina Veliká (Helen Mirren) je velmi specifická ikona ruských dějin. První epizoda seriálu pojednává o období krátce po korunovaci, kdy se kolem carevny kvůli její nerozvážné politice i excentrickému vystupování uzavírá labyrint pletich a skrytých nebezpečí. Během mnohých společenských událostí se setkává s poručíkem Potěmkinem (Jason Clarke), jehož intelekt ji okouzlí natolik, že se rozhodne s ním spojit síly, a to navzdory nevoli svých rádců. I přes svou moc, již si naprosto uvědomuje, však brzy začíná zjišťovat, že potencionálních nepřátel přibývá.

Britannia - Epizoda 3

Britannia - Epizoda 3 (2018) (epizoda)

Římský generál zmizel. Kam se vydal a co na své cestě našel? Nedaleko od tábora se Vyvrhel díky magii dostává blíže k pravdě, již hledá. Cait se konečně shledala se svým nejbližším, stalo se ale něco, co ani jeden z nich nepředpokládal.

Britannia - Epizoda 2

Britannia - Epizoda 2 (2018) (epizoda)

Děj začíná nabírat tempo. Římané jsou na cestě za dobytím Británie, Galové s odpovědí ale nebudou čekat dlouho. Regni se vydává na nebezpečnou cestu za nečekanou dohodou a římský generál díky tomu stojí před důležitou otázkou. Jak dopadne smlouva o spojenectví Keltů a Římanů?

Britannia - Epizoda 1

Britannia - Epizoda 1 (2018) (epizoda)

Římané činí vpád do Británie, ale mnoho vojáků se bojí neznámých sil - démonů, duchů a děsů, které se prý vyskytují v tamějších lesích. Bál se jich i samotný Julius Caesar před bezmála stovkou let. Dokážou jim nyní čelit s hlavou vzpřímenou a přese všechny hrůzné legendy se postavit Galům a jejich druidům?

Prvních 100 - Perverse Instantiation: Part Two

Prvních 100 - Perverse Instantiation: Part Two (2016) (epizoda)

Zakončení třetí série se neobejde bez napětí, akce a trochy mystiky. A.L.I.E. stojí před posledním bojem, její oponentkou nebude nikdo jiný než Wanheda. Clarke ale přijde na pomoc nečekaná osoba. Poté, co bitva skončí, dosáhne Octavia konečně svého štěstí a Indra zadostiučinění.

Prvních 100 - Perverse Instantiation: Part One

Prvních 100 - Perverse Instantiation: Part One (2016) (epizoda)

A.L.I.E. bude patrně mnohem silnější nepřítel, než si neočipovaní mohli myslet. Podaří se jim zvrátit její ničivý dopad, nebo sami upadnou v zapomnění a jejich boj bude marný?

Prvních 100 - Red Sky at Morning

Prvních 100 - Red Sky at Morning (2016) (epizoda)

A.L.I.E. nabývá na síle. Zatímco se ji Raven snaží pomocí kódu vypnout z Arkadie, A.L.I.E. už má naplánovaný únik do vesmíru. Luna se ke svému nabízenému mandátu staví nerozvážně. Podaří se Clarke získat A.I. na stranu dobra?

Prvních 100 - Join or Die

Prvních 100 - Join or Die (2016) (epizoda)

A.L.I.E. přebírá moc nad Polis a takřka všemi nebešťany. Indra touží po zadostiučinění za smrt své armády. A Clarke při cestě za poslední Temnokrevnou naráží na nečekaný problém. Jak všechno dopadne?

Prvních 100 - Demons

Prvních 100 - Demons (2016) (epizoda)

Jak to dopadá, když se umělá inteligence dostane k moci? To poznávají naši hrdinové již od doby, co se Jaha vrátil ze svých cest za Městem Světla. Jejich nepřítel je teď něco, co vytvořili lidé z nebes, ne Zemšťané.

Prvních 100 - Nevermore

Prvních 100 - Nevermore (2016) (epizoda)

Skupinka našich hrdinů z původní Stovky se potýká s velkým problémem, jenž představuje A.L.I.E. Jak souboj s umělou inteligencí vyřešit? A podaří se jim někdy získat zpět Abby, Jahu a Raven?

Prvních 100 - Fallen

Prvních 100 - Fallen (2016) (epizoda)

Zrádci jsou zrazeni a nemilosrdný Pike je vydán Zemšťanům. V Arkadii zatím zuří boj mezi přívrženci Města Světla a ostatními lidmi z nebes. Clarke hledá druhou Temnokrevnou ženu - Lunu - a vydává se kvůli tomu hledat Lincolna. Nebyla ale připravena na to, co ji čeká.

Prvních 100 - Stealing Fire

Prvních 100 - Stealing Fire (2016) (epizoda)

Královna ledového národa měla ještě před svou smrtí pár es v rukávu, která teď vyplouvají na povrch. V Arkadii se vyhrocuje boj se zrádci. Projeví Pike svou lidskost, nebo bude dál bezhlavě vraždit?

Prvních 100 - Thirteen

Prvních 100 - Thirteen (2016) (epizoda)

Kancléř, Velitelka, Královna. Ať se hodnost nazývá jakkoliv, všichni sdílejí stejný osud. Ale osud Velitelky Koalice je jiný. Nešťastnou náhodou se s ním setká. A jak vypadá, to vás jistě překvapí...

Prvních 100 - Bitter Harvest

Prvních 100 - Bitter Harvest (2016) (epizoda)

Královna Koalice se snaží o zásadní změnu v myšlení Zemšťanů. Vztahy mezi jednotlivými klany, přívrženci Města Světla, zastánci práv Zemšťanů a lidmi z nebes se nebezpečně vyhrocují.

Prvních 100 - Hakeldama

Prvních 100 - Hakeldama (2016) (epizoda)

Masakr spáchaný na Zemšťanech nenechá moc dlouho čekat na odezvu. Nebo ano? Jaha se dostává do Arkadie a nese s sebou poselství Města Světla. Uspěje jeho náborová akce?

Prvních 100 - Watch the Thrones

Prvních 100 - Watch the Thrones (2016) (epizoda)

Boj na život a na smrt bude mít nečekaný výsledek. Jak se královna Koalice postaví ke svému osudu? V Arkadii se zatím zvolil nový kancléř a není to nikdo, kdo by ctil nově vzniklou Koalici.

Prvních 100 - Ye Who Enter Here

Prvních 100 - Ye Who Enter Here (2016) (epizoda)

Heda Lexa chce po Clarke nelehký čin. Mírové jednání v Polis však nabere nečekaného obratu a Abby si uvědomí, že obsazovat Mount Weather nebyl nejlepší nápad.

Prvních 100 - Wanheda: Part 2

Prvních 100 - Wanheda: Part 2 (2016) (epizoda)

Tým lidí z nebes nachází své dávno ztracené druhy - odpojenou farmářskou stanici. Vzniká tak nové spojenectví zaručující sílu nebešťanů. Kancléřka Abby ale stojí před těžkým rozhodnutím - využijí bunkru lidí z hor jako lékařské základny a budou tak riskovat mír se Zemšťany? Nebo nechají bunkr zchátrat? Clarke je dovlečena před královnu jistého zemšťanského klanu, setká se ale s někým, koho rozhodně nečekala.

Prvních 100 - Wanheda: Part 1

Prvních 100 - Wanheda: Part 1 (2016) (epizoda)

Zemšťané a lidé z nebes žijí již několik měsíců v míru a díky tomu se kultura nebešťanů zvedá. Z Clarke se stává přízrak lesů, přežívá na okraji společnosti a snaží se být nikým neviděna. Její někdejší činy jí však vynesly mimořádnou reputaci, která znamená potíže.

Reklama