Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (489)

plakát

Anihilace (2018) 

Dobrý. Fakt dobrý. Přirovnání ke Stalkerovi sedí, jenom je to hezčí pro oko. Škoda, že jsem to nemohl vidět na velkým plátně, protože i na telce to byla vizuální orgie. To je ta daň z Neflixu. Natálka nám to tady survajvuje až do konce, i když...(ale ne, to by bylo přítlačný křídlo). Jen jsem byl rád, že nikdo na konci dlouze nevysvětloval, jak to vlastně bylo, což je dneska zvykem u všech spektáklů. Protože asi existuje předpoklad, že na ně chodej jenom samý polovopice s intelektem To Mi Ho Vokamůry. Na druhou stranu, když tak člověk kouká na některý hodnocení (třebas rovnou u tohodle filmu), bude to asi částečně prauda praudoucí kulervoucí.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

No, asi bych to nepřirovnával k Interšteláru a podobnejm bijákum, jak tady dělá nějakej šmudla dole, nicméně odtrhnout se od toho nemůžete. Chtít se mi chcát, klidně se radši pochčiju, než abych o něco přišel. Takhle má asi vypadat dokonalá komixofka. Nevysypat si hned na začátku chilli voříšky po půlce sálu, takže jsem je pak hrnul 2 minuty rukama zpátky do kelímku a následně chroupal tu kus bláta, tu ztvrdlou žvejkačku, tu kamínek, tu vobroučku vod šprcky, tu dřívko od cucunakládě, tu vypadlou plombu...ale to jsem odbočil. I přes ty voříšky je to na plnou palbu. Jen mi občas bylo divný, že i když nás v sále bylo asi vosum, smál jsem se těm frkum jenom já s Chaloupkem. Voni to jako neměly bejt frky? Nebo jsme byli málo intelektuální? Jo a jsem moc rád, že s náma nebyla v kině ta vožralá štětka ve výslužbě, co celou cestu v autobuse slibovala svýmu starýmu, že včr vopraudu pdou d tocho khina, aue suibuje, jen co snědi plivku....ale to byla vodbočka číslo 2. Končim přepínám. Už aby byl druhej díl. Jsem moc zvědavej, jak vzkřísej tu více než půlku všech superhrdinů, kteří na konci umřou. Groota, Sprdimana, Černýho Gazelu atd...ale to je spojler, že jo? Dobře vám tak nemáte ty moje sračky číst!

plakát

Black Panther (2018) 

Velký zklamání. První, co mně zarazilo, byla ta příšerná afro-angličtina. Doufám, že českej dabing budou dělat ostravaci, nebo alespoň brňáci, bo to se nedalo poslouchat. Film se určitě líbil všem, co kritizovali Kingdom Come za nedostatek postav černé pleti, bo tady se to jima jenom hemží, a bělocha abys pohledal. Postavy jsou nesympatický, v podstatě jedinej, kterej něco hraje je Glum, kterej to ale zabalí poměrně záhy a opět následuje nuda. Na hodinky jsem koukal už po půl hodině, a to jsme nebyli ani ve čtvrtině filmu. Celý je to nablejskaný, vypulírovaný a zaleštěný jak hovno Donalda Trampa, ale čék vidí, že pod tim obalem je jenom kupa bublinkový folie, polystyrenovejch kuliček a úplně dole je nějakej příběh. CGI už dosáhlo svého vrcholu před lety, a teď už je to na úkor koukatelnosti. Spousta lidí chválilo soundtrack, ale nepamatuju si z něj vůbec nic kromě toho, že je to vykradenej Peter Gabriel a Graceland Paula Simona. Rád bych napsal něco pozitivního, ale když odcházíte z kina s pocitem, že jste ztratil dvě hodiny života, kdy jste mohl sedět v hospodě, spát, nebo leštit si fangli, hledá se to velmi obtížně. Dialogy zdlouhavý, souboje zdlouhavý, všechno trvá jak obhajoba Davida Ratha, přičemž to není nic, bez čeho by se film neobešel. Zlatý devadesátky a stopáž pod 90 minut. Tohle je úmorný. Jo a záporák (kterym překvapivě nebyl Serkis) vypadá jako Vanilla Ice, úplně jsem čekal, kdy začne chodit jako krab do strany a k tomu bude máchat prackama a ozve se "Ice, ice, baby...". Možná by to totiž hodilo hvězdu navíc. Ale nedal to. Škoda.

plakát

Dabing Street (2018) (seriál) 

Uvědomil jsem si, že všechny scény, u kterejch jsem se nasmál, byly založený na sprostej slovech. A to já kurva jako slušnej člověk nemám zapotřebí, poslouchat tyhle hovna ve veřejnoprávní televizi, placený z mejch peněz dopiče. Ale zase třeba Melíšková tady měla hrát krávu blbou k posrání, a to se jí povedlo dokonale. A Čermák s Neužilem taky mrdali docela slušný vály. Ale kdyby na dvojce dávali třeba Barbara Conana, nebo Trávníkáře, asi bych přepnul.

plakát

Inspektor Max (2018) (seriál) odpad!

Boha to je hrůza. Brouka evidentně nechali žít moc dlouho. Chodí voblečenej jak podle Livie Klausový, když tenkrát vyšňořila toho svýho Jájínka na nějakou tu párty, nebo kam. Hlášky jsou tak cool, že jsem z toho chytal jinovatku na brabečka. A Tereza Brodská vypadá čim dál hůř. Celej její brácha, kterej se tu vobčas zapotácí Žižkovem ve stavu, ve kterym by mně šoupali rovnou do penálu, a kterej na svoje charisma z Křečka v noční košili vzpomíná tak maximálně v nonstopu u beden, když mu nejdou tlačítka, a von by se chtěl zmenšit, vlézt dovnitř a přeštelovat ten cajk, aby mu vyklopil bank. No ale zase jsem kupodivu odbočil. Je to tak slovenský, až je to špatný.

plakát

Inspektor Max - Hračka (2018) (epizoda) odpad!

Bohužel u názvu první epizody došlo k tragické záměně písmene, které zmátlo lidi tím, že zakrylo to, čím tento seriál nejspíš je. Sračka. První díl by měl lidi navnadit, aby sledovali další epizody, no mně navnadil k tomu, abych rozsekal bednu na třísky, hystericky řval a styděl se do hlouby duše za toho Brouka, co ho nechali žít, ale už by ho neměli nechat hrát. Bohužel Kukura je tu nebetyčně trapnej. Starej kokot, kterej se probudí v posteli se dvěma dvacetiletejma pornokurvama, který (nacpanej viagrou) píchal celou noc, oblíkne si hadry, který by nenašla ve skříni pro svýho Vašika ani Lívije Klausová a pak nasedne do sporťáku a odfrčí vyšetřovat. Měli pánu Kukurovi připlati, aby si s sebou na plac bral i charisma, protože bez toho je jenom směšná figurka, za kterou je vám většinu prvního dílu trapně. A na další se prostě už nepodíváte. Jak říká plukovník Kurtz: "Horror...horror has a face...." V podstatě by to zachránilo jen to, kdyby v dalším díle Kukuru zastřelili, a na scěnu by přišel ten opravdový Inspektor Max, za kterýho se jen vydával. Hrát by ho mohl třeba Vítezslav Jandák.

plakát

Manželské etudy po 35 letech - Ivana a Václav (2018) (epizoda) 

Můžete mít peněz kolik chcete, ale když se děti nepovedou, budete stejně nešťastný. I když Strnad fňuká kudy chodí, jak si u něj nikdo nekoupí ani židli, nějak jsem mu to nežral. Stejně jako ty brekánky, který občas nahodil. Když nemá prachy,může prodat barák na Vinohradech a má vystaráno, ne? Jeho ženu vycucla rodina jak panicovo péro, takže z ní už zbyla jen prázdná schránka. Ale dokument skvělej.

plakát

Manželské etudy po 35 letech - Mirka a Antonín (2018) (epizoda) 

Už když ta ženská řekne ( a to cca po 5 minutách), že v životě záleží jen na penězích,má člověk chuť jí drtit pupendem pětikáblí pupik, dokavad to neodvolá. Ale ona to tvrdí celejch 35 let. Tondovi jsem na začátku prorokoval, že do dvou let práskne do koní a fofrem se odlifruje do prdele, protože má doma pindu, co má účes, jak když vystrčí hlavu z Pendolina, jde jí jen o prachy, zakazuje mu to jediný, co ho baví, a je nasraná, že s dítětěm nemůže chodit na diskotéky. Ale postupem času ho semlela, a on rezignoval. Jen jsem trochu nepochopil ten zvrat s pozemkem a prachama ke konci. Ze špíny panelákovýho sídliště jsou najednou ve vile, z který by uchcával nejeden milionář, a prachy už moc neřešej. Ale ani pak není Miruš spokojená, protože kdo má korunu chce dvě, kdo má milion, chce dva atd...a ten jejich synáček je taky slušná kapitolka...s tim bych chtěl mít dvojdomek. Ale dokument skvělej.

plakát

Manželské etudy po 35 letech - Zuzana a Stanislav (2018) (epizoda) 

Hele dobrý. Standa je takovej ten brejlatej inženýr, co mu ve škole chcali do bačkor a kradli svačinu, ale nakonec člověk zjistí, že prostě jen dělá to,v čem je dobrej a co ho baví. Zdědí to po něm i jeho elfí syn. Jen ta máma se jim nějak nevyvedla. Seriály v televizi, bedna Vália a čekání na smrt...Dokument skvělej.

plakát

Manželské etudy po 35 letech - Zuzana a Vladimír (2018) (epizoda) 

Tady musim ubrat hvězdy už jenom za toho kokota,o kterým to celý je. Brejlatej bobr (dle chrupu), kterej si myslí, že když vyfotí sousedce číču, tak z něj bude druhej Saudek a dobude celej svět. A vono....hovno. A pak už jen mele o tom, jak byl v tý Americe, a ten Playboy a kdesicosi. Ale je vidět,že je to celý jen takovej naleštěnej sranec,a frajer je rád, že má na rohlíky.JE hezký mít sen, ale když přijde čas a člověk zjistí, že z toho nic nebude, má sklapnout podpatky a vrátit se do reality.