Reklama

Reklama

Dabing Street

(seriál)
  • angličtina Dubbing Street (festivalový název)
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Komediální seriál Petra Zelenky vychází ze stejnojmenné divadelní hry, kterou režisér a scenárista napsal pro Dejvické divadlo. V komediálním seriálu začíná příběh o malém dabingovém studiu ZERO smrtí jeho majitele, režiséra Archa, Evina manžela. Zneuznaná herečka Eva (Klára Melíšková) studio po svém muži zdědí. Její ambicí je přetvořit jej v úspěšný a respektovaný podnik, což je pro ni zároveň způsob, jak si tak trochu vyrovnat účty s osudem. Studioví technici Pavel (Václav Neužil) i Karel (Hynek Čermák) jí v tom nezištně pomáhají, motivováni tajnou láskou jak k ní, tak k profesi samotné. Aby dostali bankovní úvěr na modernizaci studia, rozhodne se Eva přijmout syna bankovního ředitele Davida (Marek Adamczyk) a také Karlovu promiskuitní sestru Ladu (Tereza Voříšková). Studio ZERO ale především potřebuje sehnat nového kmenového režiséra. Angažují sice schopného, ale neurotického a agresivního Jandu (Miroslav Krobot). Herci začínají díky Jandovým metodám práci ve studiu odmítat a dabování se z nouze ujmou samotní technici. Firma jde ke dnu. Eva se cpe koktejlem „fejkových“ prášků, které jí dodává její přítelkyně Lenka (Pavla Beretová), a vrhá se do ponižujících vztahů. Nakonec, když mají být studio a pozemek, na kterém stojí, prodány developerům, se Pavel s Karlem rozhodnou, že se nevzdají jen tak snadno… (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (212)

Kaluž 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanáctidílný maraton v ostravském Minikině na jeden zátah od bránicí cukajícího rozjezdu až do nahořklého finále. A byla to náramná podívaná, Petr Zelenka opět zabodoval a spolu se schopnými dramaturgy rozehrál vtipnou partii plnou zajímavých figurek. Klára Melíšková s Hynkem Čermákem to táhnou za jeden provaz, na Terezu Voříškovou se zase dobře kouká, Miroslav Krobot je ukrutný démon, Martin Myšička tam má snad nejlepší (a nejsmutnější) part ze všech a František Filipovský je borec i po smrti. Smetanu však s přehledem slíznul Kapitán Filcka a já už se nemůžu dočkat, s čím ten úžasný pošuk Zelenka přijde příště. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tak jsem dokoukal tento nový český seriál a i když jsou jednotlivé díly nesourodé a někdy jsou lepší a jindy horší, tak musím ocenit nápad a z větší části jsem se bavil. Chování postav je někdy hodně podivné a přesto cítím z něho hodně přesvědčivého a přirozeného, protože i když je to někdy přes čáru, tak podobně se chovají i v životě, jen to nebije tak do očí. Ani s odstupem času se nedokážu rozhodnout se znamínkem, tak nechám pěkné průměrné 3 hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vynikající zábava, která cca od půlky přecházela v dost velkej bizár, takže ke konci dostávala na frak realita, jež je, světe div se, občas potřeba i u sitkomu. Po dlouhé době hodnocení CSFD konvenuje s mým, díky za pár odhalených mladých hereček, na konci jsem, i kvůli smířlivosti tvůrců s postavami, málem slzičku uronil. Ať žijou Pichny a americké, italské a francouzské firmy! Ovšem radši v původním znění s titulky. 70%. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem si promítla všechny díly seriálové Dabing Street. Dejvičáky mám ráda, Zelenku taky, několik dílů se mi líbilo, několik ani ne, nejlepší byla Tereza Voříšková. V roli uklízečky-nymfomanky doslova zazářila a jak tak nad tím přemýšlím, nikdy mě asi nebavila víc. Celkově hodnotím seriál jako lepší průměr, na Čtvrtou hvězdu se to nevytáhlo, takže ode mě za tři. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé velké očekávání dalšího díla Dejvického divadla bylo z počátku hodně dobře naplňováno, vrcholilo výtečným devátým dílem, ovšem pak už to šlo jen z kopce. Předposlední díl veškerou výbornou práci všech zúčastněných úplně podkopal, závěrečný díl sice všechny nešvary uhladil, ale nezahladil. Dle mého soudu tady byl obrovský potenciál, který Zelenka postupně hatil až ho zhatil úplně. Rozjezd super, konec slabý a v podstatě seriál ke konci už jen vyzníval do ztracena. Škoda, že bylo tak málo Krobota, ten mi vyloženě chyběl, škoda tolika vulgarit a sem tam scén zcela zbytečně dlouhých a nezábavných. Čekal jsem víc. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (38)

  • V závěrečných titulcích zazní skladba „Breakfast“ od K's Choice. (danielsaf2)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama