Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) 

Počet hvězdiček bude v tomto případě přímo úměrný počtu zubů průměrného účastníka.

plakát

V síti (2020) 

Tak jak píše POMO, měl by snímek byl klasifikován jako horor. Dále není třeba komentovat, povinně by měli shlédnout všichni rodiče, ale nejen oni. /100%/

plakát

Země na scestí (2019) 

Film jako takový je neskutečný brak. Špatné herecké výkony, špatný scénář, ale... Dobrý námět, výborné vizuální zpracování a dokonce i dobrý soundtrack. V Číně se skutečně snažili, ale jako celek k pousmání. O nelogičnosti některých scén se rozepisovat nebudu, jen bych zde zbytečně spoileroval.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Brutální severská jatka s perfektním hereckým obsazením a různorodostí charakterů. Bohužel s postupně klesající kvalitou. Např. série 5 je o třídu horší než série 3 a série 1 a 2 jsou o chlup lepší než zmíněná 3. řada. I tak si tento počin zaslouží plné hodnocení a i tak se těším na další díly /85%/.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Pro mě jako fanouška knižní předlohy to je splněný sen. Děj až na drobnosti koresponduje s knihou, výběr herců pro hlavní postavy výborný. Kvalita jednotlivých epizod je celkem vyvážená a to je jedině dobře. Mírně musím zkritizovat přílišnou snahu být rasově vyvážený za každou cenu. Na druhou stranu v dnešní době zfilmovat Zaklínače úplně věrně nelze tak, aby se to líbilo i obecenstvu v USA. /95%/ Začínám mít obavy o duševní zdraví zdejší elity. Pro snahu zviditelnit se shodit výborný seriál, kterým Zaklínač bezesporu je podlost a ryzí neprofesionalita. "Serialy fakt nie su pre mna." Tak proč to hodnotíš ty omyle? "Předem upozorňuju, že ačkoliv mi to rozesralo náladu už v prvních deseti vteřinách, já poctivě dokoukal celý dva díly." Na základě dvou dílů ohodnotit seriál? OK Edit: Omlouvám se všem. Od druhé série je to sračka.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Benzínem provoněná dokonalost. Neuvěřitelné napětí. Absolutně božsky sepsaný scénář. Propracovaná režie. Fantastické herecké výkony, hlavně u Christiana Balea. To je Le Mans 66. P.S. Asi jsem viděl nejlépe ozvučený snímek, co jsem doposud slyšel. /100%/

plakát

Milada (2017) 

Na tak silný příběh je film neskutečný brak. Sestříháno chaoticky - dabing nechutně ohavný - proč Milada mluví jako robot? Tento film čistě z úcty k Miladě Horákové měl být natočen v českém jazyce. Dám 3* za slušný hudební doprovod a... tak no. Edit: Blbost! 1 * dám. Nemohu si odpustit filmové hrubky jako např. dnešní auta v roce 1990. Ne, jinak to nejde.

plakát

Malý Sheldon (2017) (seriál) 

Je to chytlavé i vtipné, nikoli trapné jako poslední díly TBBT. Kvalit TBBT v globále nedosahuje, ale přesto jsem byl příjemně překvapen. Očekával jsem příšerný propadák. Normálně bych dal 4 hvězdy, ale dám plný počet, protože takové hodnocení si Malý Sheldon nezaslouží. | 80%

plakát

Jasper Jones (2017) 

Né, že bych se nějak výrazně nudil, ale po druhé už tento snímek vidět nechci. (55%)

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Kdysi jsem tu napsal, že Breaking bad je nejlepší seriál, co jsem kdy viděl. Better call Saul od něj není kvalitativně daleko a místy mám pocit, že je stejně dobrý. Rukopis Vince Gilligana ne nezapře. Těším se na další série a doufám, že Netflix bude myslet i na nás česky mluvící. P.S.: Je-li Breaking bad etalonem a v měřítku dokonalosti by měl 100%, Better call Saul je dle mého skromného názoru s přehledem na pětadevadesátiprocentní podívaná.