Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (142)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Jako kovaného metalistu,rockera mně film přesto velmi zaujal a hltal jsem ho až do konce,veliký podíl na tom mají jak pěvecké tak herecké výkony hlavních aktérů,Lady Gaga si mně získala už před časem ,když vystupovala s mojí milovanou skupinou Metallica v r.2017, shodou okolnosti na Grammy Awards.

plakát

Bojovník (2015) 

Boxerské drama miluju,tohle mně dojímalo jak nízké ceny v kauflandu.......né,vážně jsem si to užil a Jake Gyllenhaal jako boxer na dně byl k sežrání.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Asi to nejlepší z daného žánru za poslední roky.Náramně pobavilo.....skvělá relaxovka!

plakát

Tarzan (1984) 

Jako pubertální klacek jsem v kině čučel s otevřenou hubou......po několika shlédnutích to trochu ztrácí gule,ale i tak ten nejj Tarzan co kdo,kdy z liján umotal..

plakát

Gladiátor (2000) 

Velký filmový zážitek,když jsem vycházel z kina,chtěl jsem to vidět hned znova.Scottova režie bezchybná,Russel Crowe ve své roli generála a později otroka,gladiátora podává suverénní výkon,jeho protivníkem pěkně slizký císař v podání J.Phoenixe.Jen co film vyšel na dvd,musel jsem ho mít ve své sbírce,tahle pecka tam patří jak prdel na hrnec...

plakát

Hra (1997) 

Na tuhle temnou a mysteriózní hru se dívám rád....znova a znova....Fincherovina jako sviňa.

plakát

Predátor (1987) 

Souhlas s tím ,že je to jeden z nejpovedenějších Arnieho filmů,klasika která nestárne, kulervoucí a kvalitní podívaná i po letech.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Jakkoliv nemám mistra Leonarda v oblibě,tak ve spolupráci s M.Scorsesem je to o něčem jiném.Výborný film,výborní herci,strhující příběh....5 kulek*****

plakát

Rytíři ze Šanghaje (2003) 

Ještě o chlup lepší než Tenkrát na východě,opět spousta vtipných a povedených scén,soubojů,vtípků tentokrát zasazených do Anglie,v záporné roli Donnie Yen,mistr ve svém oboru......O5*****

plakát

Tenkrát na východě (2000) 

Ústřední dvojice hrdinů v podání Jackieho a Owena,mně výtečně bavila po celý film.Děj zasazený na divoký západ bylo trefou do mého indiánského srdce.....souboje originální a vtipné,jak už to u Jackieho bývá letitým zvykem...5***** howgh.