Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (152)

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Poněkud slabší. Humor Homera ( jakožto i hlas ;) ) u hlavního prasete to chvilema obohatil . Sem tam nějaká scenka co mně donutila se pousmát. Největší sranda byly dvojčata prasat z Osvícení . Jinak hodně hluboké když si na místě soudce sovy představite Merkelovou a na místě prasat současné přistěhovalce a migranty . Má to hlubší myšlenku děti . Hlubší a krutou .

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Nemůžu si stěžovat . Libí se mi pojetí triků :D dostáva mně to zlo :) jo je to pěkná pocta starým evil dead s více komedie :D

plakát

Asterix: Sídliště bohů (2014) 

Mám rád Asterixe a Obelixe odmala . Těšil jsem se na ten film neboť jsem snad četl všechny komiksy s nimi a viděl snad všechny filmy s nimi .. Takže jsem chtěl vidět i tenhle . Ovšem nakonec bych tenhle film přidal k posledním dvoum ( olympiské hry a ve službách jejího veličenstva ) a to z toho důvodu , že oba filmy předešlé i tento film jsou pro mně na jedno podivání neboť jsou to slabší díly. Tady alespoň zaujala animace a tematika přistěhovalců odjinud , ale jinak málo humoru , více mířeno na děti vývojem děje , ale zase moc dospělé problémy které děti nemusí pochopit .... Špatné spojení . Zkrátka jsem myslel že po službach jejimu veličenstvu nic nudnějšího nepřijde a přišlo. Chce to staré dobré animáky které se držely komiksů a přidávaly jen to co nic nezkazí. Tohle dokázaly lidi u Asterixe a vikingů .

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Jeden z těch filmů co asi snad ani nemůže upadnout v zapomnění

plakát

Barva kouzel (2008) (TV film) 

Je plno dobrých filmů a každý kvůli určité věci.... A tady je to atmosféra a humor. Nečekaně Dobré

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Překvapivě dobré. Upovídané a naznačující jako Godzilla např. Celou dobu čekáte na akci , ale když přijde má to něco do sebe . Noční můry Batmana plné náznaků . Superman začíná mírně ztrácet naději v dobrotu lidstva. Myslím , že justice league bude hlavně o Darksideovi a Supermanovi jakožto záporácích. Batman je tady už zkušeny fighter , protože jak nám ukáže určitě suicide squad tak má i být proč. Protože všichni ti hajzli tam sedí díky Batmanovi. Wonder woman .... Ok snad se v dalším filmu projeví trochu líp. Hlavně ty odkazy a náznaky ohledně budoucnosti Justice League se mi líbily . Louise je total vymaštěná jako by od Man of Steel nějak zblbla a stala se z ní hloupoučká slečinka co dělá hloupé věci . Lex Luthor .... Magor . Magor co díky jistým informacím bude v budoucnu důležitý a nebezpečný magor. Tik , tik , tik. A hlavně pokud je bůh všemocný tak nemůže být dobrý , pokud je ovšem dobrý nemůže být všemocný . Ten film mi ten den co jsem ho viděl zlepšil náladu a věřím v dobrou budoucnost DC universa.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Podle mě neexistuje lepší komedie. Herecké výkony na špici. Hlášky takové, že se neomrzí. Miluju ten film a už ani nevím kolikrát jsem ho viděl, ale bylo to fakt hodněkrát. Ještě nějaký ten čas a snad se dostanu k tomu abych si konečně dal i tetování s tématikou tohohle filmu.