Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednozačně nejlepší animák s Batmanem, ve kterém (a naštěstí) Batman zas tolik prostoru nemá. Tohle je totiž hlavně o Suicide Squad, takže pro mě naprosto fantastická seznamovačka před hraným filmem. Velká přehlídka cool padouchů, navíc jistoty jako Batman a Riddler a krásně šílená, vynikající Harley Quinn. Navíc je tu i kapánek temnější atmosféra a i Batman (když už se tam objeví) je kapánek drsnější, než obvykle a celý film je jedná velká, nekončící a fantastická akce, která je místy i dost depresivní a nekompromisní. Navíc je docela fajn i hudba a ani kresba není špatná, jen mě tam strašně štvali ty japonský rysy, jinak si ale nemůžu stěžovat. Asi nejbrutálnější DC animák a pokud se ještě něco takového objeví, budu šťastný. 95%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Suicide Squad: Assault on Arkham bol zrejme počas produkcie premenovaný na Batman: Assault on Arkham. Respektíve režisér si zle prečítal názov a až časom zistil, že točí film o Batmanovi. Čo vôbec nevadí, ten Batman je tam akosi navyše. Prepadovku som si slušne užíval, bohužiaľ mi tu dosť liezol na nervy Joker a dostal tu teda veľmi slušný priestor. Ak by som nemal problém s animáciou týchto DC animáčov, nemal by som problém ani s hodnotením. Skôr za štyri, ale predsa len Návrat temného rytiera ako celok je o priečku vyššie. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

A co jako? Klidně tam mrdnu i tu pátou i když čtyři by byly možná objektivnější. Ale když ona je to tak parádní jízda. Je to saprově nakreslené (hlavně teda Batman, Joker a Harley jsou tak špičkově črtnutí jak možná ještě v animáku nikdy). I když všechny postavy šlapou jak mají a v teamu vládně příjemně jiskřivá chemie tak stejně nelze nevypíchnout Harley- to je kapitola sama pro sebe a táhne celý film nahoru neskutečným způsobem..... Po šňůře spíše průměrných animáků se DCčko zase jednou pořádně vytáhlo a přineslo naději, že možná ještě nezapoměli dělat nejlepší komiksové animáky. ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, ktorý mi podobne ako pred pár rokmi Hulk Vs. predstavil vtedy pre mna neznámeho Thora a Asgard, tentokrát ma oboznámil so Suicide Squad. Jednoduchý príbeh s fajn akciou, sympatickými anti-hrdinami a Batmanom. Samozrejme opäť, ako pri väčšine DC snímkoch, oceňujem na animovaný film nekompromisne vykreslené prvky brutality a tentokrát aj dokonca erotiky. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv má tenhle animák v názvu Batman. Tak o Batmanovi vůbec není. Za celý film se tam totiž Batmen ukáže jen minimálně. Za to celou dobu hrají hlavní housle členové Suicide Squad. Abych pravdu řekl nemyslel jsem si, že by mě mohl film jenom o záporácích bavit. A opak je pravdou. Tenhle animák splňuje všechno co by měl správný animák mít. Ať už jde o skvělou animaci, dobře zvolenou hudbu, vynikající akci nebo parádní dabing všech představitelů. Assault on Arkham... Ano tenhle film je ve stejném universu jako Arkhamská herní série, konkrétně se odehrává 2 roky před prvním dílem... ode mě získává 5* 93%. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)
  • Ve filmu si můžeme všimnout odkazu na film Batman se vrací (1992). Když Batman zneškodní Victora Zsasze, který drží rukojmí, naprosto stejným způsobem, jakým zneškodnil netopýři hrdina klauna ve snímku Batman se vrací. (TwoFace)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama