Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Janega 

všechny recenze uživatele

Odporúčam ako ochutnávku pred blížiacim sa filmom Suicide squad (2016), určite vás to ešte viac navnadí. Jedná sa o klasicky výborný DC animák plný napätia, akcie a humoru. Za negatívum považujem, že tvorcovia sa spoliehajú na to, že perfektne ovládate komiksový svet, takže žiadne bližšie predstavenie hlavných anti-hrdinov nečakajte. Je to na škodu, keďže sa jedná o zaujímavé charaktery. Taktiež ani nevysvetľujú niektoré motívy, ako napr. prečo Harley Quinn nenávidí Jokera, či v akej veci podrazil Riddler Wallerovú. Vyznať sa v tom budú len komiksový fandovia. A zápletka s Jokerovou bombou by pokojne mohla byť námetom na celý film. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Batmana žeru, ale tenhle psycho tým byl tak neuvěřitelně zábavnej, že jsem skoro fandil jim :-D Harley je prostě úžasně švihlá a ten Žraločák taky neměl chybu. Batman tu hraje vlastně až druhé housle jelikož velká část filmu je věnována právě padouchům, kteří se rozdělí do pidiskupinek kde někteří spolu vychází a někteří fakt ne. Užil jsem si srandu i akci a film hltal jako malej kluk. No a přítomnost Jokera byla už pomyslná třešnička na dortu. Každopádně chudák Batman protože zažil opravdu pernou noc a Robin se zrovna někde flákal takže to musel odmakat jako skoro vždy sám. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní řež, která jen co začne, tak rázem i končí. Myšleno ve smyslu, že není čas na vatu a divák nedostane prostor vydechnout. Pro mě pompézní a atrakcemi a akcí narvaný díl, který neskutečně sype a rozhodně se nebojí rozdávat krvavé bullets and scars. Jen tam je pro někoho možná méně Batmana a více party kolem Deadshota, což je naopak pro mě o to zábavnější. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tento animák výrazně vyčnívá z DC řady, protože do centra dění staví skupinku postradatelných druhořadých padouchů, které americká vláda značně nevybíravým způsobem dala dohromady a vyslala na misi do Arkhamského ústavu. Batman zde zastává víceméně vedlejší úlohu. Příběh je proto zajímavě nevyzpytatelný, ale nelíbil se mi závěrečný chaos přepálené megabitvy proti úplně všem uvězněným šílencům, kolikrát už jsme něco takového viděli? A taky musím vztyčit důrazný morální vykřičník, Batman nikdy nezabíjí, ale tihle naši "hrdinové" nebohý arkhamský personál nešetří, počet mrtvol stoupá surově netečným stylem. 7/10 ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Batman je díky superkomandu složeného z "běčkových" padouchů upozadeň. Film baví a polovinu filmu upozadění Batmana nevadí, po polovině, už to vadí a pak je vidět, ale není to klasické bojování dobro vs. zlo, mnoho postav má své zajmy, zbytečně se to na délku filmu tříští a Joker nesmí chybět, přitom by zde vůbec nemusel být. Animovaných Batmanů jsem viděl několik a tohle patří mezi ty slabší bohužel, potenciál nevyužit. Určitě to není pro děti - skoro erotika a ustřelené palice. Pochválit lze animace a skvělou Harley Quinn. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)
  • Ve filmu si můžeme všimnout odkazu na film Batman se vrací (1992). Když Batman zneškodní Victora Zsasze, který drží rukojmí, naprosto stejným způsobem, jakým zneškodnil netopýři hrdina klauna ve snímku Batman se vrací. (TwoFace)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama