Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Dunkerk (2017) 

Jedno velké zklamání!

plakát

Hercules (2014) 

Děj filmu, vycházející ze stejnojmenného komiksu Stevea Moorea s podtitulem The Thracian Wars představuje Hercula jako zničeného muže, pronásledovaného hříchy minulosti, který přišel o svou rodinu a jedinou útěchu nachází v krvavém boji. S pěti věrnými druhy cestuje antickým Řeckem a jako námezdní žoldák využívá své síly, pověsti a mohutného zjevu k zastrašování nepřátel.... a k výdělečné činnosti..... :-) Slušný to film, který však mnohé nepřekvapí, ale ani nezklame....tečka. Jo...kdo se těšil na souboj s Nemejský lvem či vícehlavou Hydrou, asi byl zklamán, stejně jako já. The Rock má u mne ale za jedna!

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Děj filmu Bourneovo ultimátum navazuje na předchozí filmy Bournův mýtus 2004 a Agent bez minulosti 2002. Velmi dokonalé završení akční trilogie o supertajném agentovi s tajemnou minulostí. Kvalitně promyšlené akce, které ženou film svižným tempem dopředu. Akce, napětí a zvraty už od samého začátku, tudíž děj vás nepustí ani na mikrovteřinu! Bravo!

plakát

Těžká váha (2005) 

Russell Crowe v příběhu Jamese J. Braddocka, který se i přes nepřízeň osudu stal legendou v dějinách boxu a hrdinou obyčejného lidu. Emotivní, dramatický a velmi dobře natočený film, který dokázal skloubit sport a následky hospodářské krize 30. let v USA.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Černý jestřáb sestřelen je excelentní film založený na skutečných událostech.Pulzující válečná řež, která člověku nedovolí pouze povrchně nahlédnout, ale kolikrát se i hluboce zamyslet a samozřejmě i prožít! Některé scény byly přímo dechberoucí!