Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (52)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Ani chvíli jsem se necítil přilepený k plátnu - postavy nevýrazné, děj žádný, drama a napětí nulové. Pouze se přeskakovalo mezi akty, hrdiny a prvky ze staré ságy, které byly do filmu nacpané většinou jen aby byly... Normálně by šlo o průměrný plytký Bčkový sci-fi, ale s takovou "značkou", možnostmi a rozpočtem je to málo!

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Povedený film o úžasném příběhu. Pro mě až moc masově udělaný, ocenil bych víc zaměření na auta, ale chápu, že to nemá být pro 2% lidí... Každopádně je super, jak Damon s Balem dokázali ztvárnit bláznivé puberťáky v tělech dospělých :) A při nejedné scéně mi zrychloval tep jak Shelbymu. Bohužel nechybí X záběrů na přeřazení následované obřím zrychlením ala Fast & furious apod.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Jediný opravdu strašidelný je, jak je ten film zbytečně dlouhý. Párkrát jsem se zasmál, jinak se nudil, všechno bylo dost předvídatelný... Bát se u toho můžou tak děti do 15, který na to nesmí. Úplně chybělo budování atmosféry a nestvůry byly děsivý jen, než je člověk viděl v celý kráse - občas je prostě lepší nechat pracovat fantazii diváka :)

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Dost zklamání. A to jsem nečekal nic extra... Uspěchaný střih, divná kamera, vtipy jsou hrozně nucený a dialogy nudný. A přitom stačilo jen trošku - herci i prachy na to byly.

plakát

Po životě (2019) (seriál) 

Jak by řekl klasik: You'll laugh, you'll cry, it will change your life. Je to krásně vtipně melancholické a asi jediné, co se mi tak úplně nelíbilo bylo posledních 5 minut Amerického happy endu, který tam prostě neseděl (už jen proto, že celý seriál je Britský až na půdu).

plakát

Najednou jsme rodina (2018) 

Až na ten USAhappyendjaksviň závěr to bylo výrazně lepší, než jsem čekal. Jasně, dalo by se jít víc do hloubky a určitě je to všechno mnohem složitější, ale to už by bylo jen drama bez komedie...

plakát

Trojí hranice (2019) 

Film je dobře natočený, ale až moc těžko se věří, jak perfektní zkušený plánovač a jeho sehraný tým najednou můžou dělat tolik školáckých chyb. Ale kdo ví, co udělá hromada peněz...

plakát

Toman (2018) 

Na celým filmu jsou nejlepší závěrečné titulky. Příběh zajímavý, ale jeho vyprávění nudné, rozvláčné, plné postav, ve kterých se nevyznám a nevytvořím si k nim žádný vztah. Nekonečný proud slov dokáže přerušit jen neustálý zapalování nebo típání cigaret, dýmek a doutníků (fakt by mě zajímalo, kolikrát celkem).

plakát

Captain Marvel (2019) 

První půlka se dala zkrátit tak na 20 minut, ta druhá už byla akční a vtipná jak se patří. Chvílemi člověk cítí, že se jedná "jen" o další Marvelovku natočenou podle lehce ohmataného receptu, ale stejně to pořád funguje. Výkon Brie Larson mi přišel trošku prkenný, ale naštěstí celkově působí sympaticky. Zato Samuel L. Jackson a Ben Mendelsohn (jako Talos) byli super! K hudbě, ač soundtrack celkově výborný, mám jen výtku v tom, že ne všechny songy jsou správně napasované na dynamiku děje, což by měl být už standard.