Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (60)

plakát

Undone (2019) (seriál) 

Pokud to bude mit dalsi serii, tak prvni serie za 5*. Kdyz ne, tak za 4*. Kdo uvidi, tak pochopi.

plakát

Zaklínač - Série 1 (2019) (série) 

Kdo dal mene nez dve hvezdy je troll, kdo dal 5* mel by se zamyslet. Sagu jsem cetl tak trikrat za poslednich 20let a vytvoril si vlastni predstavu Sapkowskeho sveta. A musim uznat, ze serie on Netfixu se od mych predstav tolik neodlisila. Ale..... tech, ale je bohuzel vice nez by se mi libilo. Trochu odbocim, ale az ted docenuji, ze se Jackson dostal k natoceni Pana Prstenu na prelomu tisicileti. Koukat na cerne elfy a cerne dryady je opravdu na pest. Jako fanousek predlohy jsem nemel problem sledovat dej. Ale jako clovek sagou nepolibeny, bych s tim asi seknul po tretim dile. Ohledne castingu bohuzel Zaklinac dopadl daleko hure nez GoT. I ty triky opravdu dost pokulhavaly. A ve finale semi zdalo, ze serial se mel jmenovat Witch. Yen mela vice prostoru nez Gereal. Ale nastesti klady prevazuji. Proste je velka skoda, ze se v nasem regionu nenaslo dost penez a museli jsem nakladnejsi zpracovani prenechat caste Amikum. Uvidime jak se to bude dale vyvijet.

plakát

Sinister (2012) 

(Pozor obsahuje spoliery) Na film jsem se velmi tesil a ctyrmi hvezdami hodnotim je vyborna atmosfera v prvni polovine, ale pak to pada dolu a na konci bohuzel tragicke tragicke finale. Herecke vykon u Ethana je slusny, ale u detskych hercu to bylo na stiru. Kde vsak mam velke vyhrady je scenar. Vim, ze horrory zrovna scenar nevynikaji, ale stejne. Nevim jestli mne v pripade tohoto filmu neco osvitilo, ale jaka je pointa jsem vedel celkem brzy. No mozna jsem mel stesti. Co mne ale maximalne dojimalo, ze Ellison se po dome pohyboval jak slon v porcelanu, ale jeho manzelka se probudila, kdyz uz bylo "po vsem.Nevim jak fyzicky mohli provadet deti zobrazene vrazdy (mozna jim posednuti pridavalo nadlidske (detske) schopnosti. Ale policie by musela byt zoufale spatna, aby z ohledani mista cinu nebyly schopni vydedukovat, kdo vrazdil. Ale tu asi mozna dedukuji prilis ja. Je to prece jenom film ze?

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Genesis? WTF. Spise Plazuv sidekick. Ale zrucnost to urcite ma. Bohuzel budovani atmosferu nulove. Tady se neni ceho bat.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Je konec a jsem neskutecne nasr..., ze posledni epizoda bude to nejhorsi ze vseho, co jsem zy ty roky shlednul, to jsem opravdu necekal. Ano brecel jsem, ale z bezmoci, ze nemam mile scenaristy a producenty zavrene ve sklepe do kuze jim rozpalenym zelezem nevypaluju cejch "Z(a)tracenych". Spalte vechny existujici kopie, stahnute TV-ripy, zruste AXN a TV NOVA a zkusme zapomenout, že něco jako Ztracení existovali. Each one of us was brought here for a reason..... Bullshit dude! It was just one big f*ckin´ hype.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Kdyby to vzniklo pred Blair witch, tak by to mozna nejakou diru do sveta udelalo, ale takhle je to pouze vykradacka i kdyz ne uplne spatna.

plakát

Star Trek (2009) 

Geek (ne)geek, tohle proste sedlo.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Z komedii natocenych za posledni rok ci dele vycniva jako kul v plote. Mozna to neni jizda od zacatku az do konce, ale zasmal jsem se vic nez do syta. "In da face man, in da face".

plakát

Austrálie (2008) 

Tenhle film získá hodně rozporuplných komentářů, já bych to nazval takovej klasickej "bruckheimerák" xD. Já si půjdu zlatou střední cestou a řeknu, že každá světlá stránka filmu je vyvažovaná temnou stránkou. Dávat je tu proti sobě, by nemělo cenu, protože pak by jsi můj komentář nikdo dobrovolně nepřečetl. Takže to vychází na 50%, ale stejně jako Jackson přepískl úprk v Kongovi, tak Luhrman zvládl výborně úprk býků na útesu - 65%