Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Dolittle (2020) 

Strašné zklamání. Hlavně scénář, dialogy. Žádný vtip, nápad. Ani,, Iron Man,, nehrál naplno. I když na něm to není poznat, vzhledem ke svým kvalitám.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Nevím proč se to někomu tak líbí. Bylo to nudné. Lineárně slabé. Až na pár dějů strašná nuda. Oproti první verzi velké zklamání. Aspoň pro mne.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Vrcholná doba devadesátých let (tedy spíše začátek). Naprosto skvělý scénář, a dialogy, ty se zapsaly do dějin. Mladší bratr Scott, dokázal, že je v akčních snímcích opravdu jako doma. Opravdu zábavné, vtipné hlášky které tu sedly jako facka, na tohle se dá dívat i po letech. A Willis je tu také, jak kapr ve vodě. Jeden nej akční snímek doby pro mne.

plakát

Den patriotů (2016) 

Musím říci, že se mi začíná opravdu potvrzovat že spojení Berg a,, Marky Mark,, je dost funkční a opravdu se hledali až se našli. Berg si vybírá úplně skvělá všední témata a je ve skvělé formě. Walberg to jen těžce podpoří svým fajn hraním. Takže i u tohoto filmu jsem se bavil. A jen tak dál.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Miloval jsem první díl. I tento druhý není až takový propadák, ale dost se opakuje, opisuje některé scény. V podstatě nic nového. Ale podívat se na to dá. Scénář mohl být propracovanější a uvítal bych i více humoru.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Vsichni herci hrali standartne, ale velice me nadchla a prekvapila herecka co hrala Judit, vyborne vyrazove herectvi, vinikajici prechody z posedlosti do normalu. Myslim si, ze se tu rodi nova hvezdicka

plakát

Provinění (2016) 

Já nechápu to negativní hodnocení, mě ten film prostě bavil. Pomalá kriminálka, která mě vytáhla do děje svou atmosférou. Slušně zahrané. Dobrá hudba.

plakát

Warrior (2011) 

Kdybych mohl tak tomuto filmu dám i více hvězd. Perfektně vyvážené dílo. Opravdu skvělé herecké výkony úplně všech hlavních hrdinů. Zábavné, smutné a výborně napsaný scénář,k tomu skvělá kamera.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Nic ve zlém, ale pro mne je to již totální nesmysl, Arnold je zde spíše jako Emo doplněk, než představitel, podle mne by bylo ideální Kdyby si za křeslo opět sedl Cameron a udělal poslední bitvu strojů v budoucnosti a konec. Čtyřka i pětka úplně zbytečná