Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (328)

plakát

Frontline - Pro Samu (2019) (epizoda) 

Pro Samu dokumentuje tragické události Syrské občanské války skrz pohled přímo zasažených lidí, kteří se snaží žít co nejnormálnější život v nejtemnějších podmínkách v dnešní společnosti.

plakát

Neviditelný (2020) 

Excelentně gradující psychologický horor. Na počátku jsou skutečné obavy a tragické vztahy, ve kterých dnes žije mnoho lidí, a proto je jednoduché se s hlavní hrdinkou sžít. Pak se do hry dostane ultimátní nástroj pro dominantní psychopaty, který dostane hrdinku do teroru, který nikdo nechce zažít. Napětí od začátku až do konce.

plakát

Kočky (2019) 

Přehnaně ambiciózní CGI monstrozita z které jsem miloval každou vteřinu. Nejbizarnější film, co jsem dost možná v životě viděl. Herecké výkony se pohybují od excelentních po "hmm, jsem kočka, tak si tu zablbnu". Herci, zpěváci a tanečníci odvádí skvělou práci, nevědomky jak finálně bizarně budou vypadat na samotném plátně s lidskými obličeji na kočičím těle. Film pro milovníky neobvyklého, neskutečného.

plakát

Malé ženy (2019) 

Tak jsem si zas jednou pobrečel v kině. Nádherné herecké výkony (především Florence Pugh), dojemný, chytře sestavený příběh.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Přes všechnu tu kritiku kolem, jde o nejtradičnější Star Wars film od klasické trilogie. Nádherné designy, práce s vizuály, meditace nad podstatou Síly, krátké časové období během kterého se děj posune, budování nových světů, humor, herecké výkony, široké spektrum postav, myšlenkové téma atd. - prostě vše, co Star Wars film má mít.

plakát

Vánoční princ: Královské dítě (2019) 

Dámy a pánové, vřele doporučuji tento kvalitní filmový zážitek plný lahodných klišé, výživných hereckých výkonů, kořeněného drama, nasládlé atmosféry a čistého šílenství.

plakát

Americký vandal (2017) (seriál) 

Takhle se mají dělat parodie. S citem, propracovanými charaktery, chytlavým příběhem, skvělými vtipy, ale i vykreslením střední školy lepším než třeba další teenagerské seriály, které se snaží tvářit seriozně jako 13 Reasons Why apod. Po druhé sérii jsem přihodil hvězdičku, protože je velmi těžké navázat na první sérii a zopakovat kvalitu, ale zde se to tvůtcům povedlo.

plakát

Happy! (2017) (seriál) 

Více deadpoolovské než Deadpool.