Reklama

Reklama

Happy!

(seriál)
  • USA Happy!
Trailer
USA, (2017–2019), 12 h 33 min (Minutáž: 39–48 min)

Předloha:

Grant Morrison (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Christopher Meloni, Patton Oswalt, Christopher Fitzgerald, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Patrick Fischler, Joseph D. Reitman, Gus Halper (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Bývalý polda, alkoholik, který se živí jako nájemný vrah, se bojí, že mu přeskočilo, když ho komiksový jednorožec začne nutit, aby zachránil holčičku, kterou unesl Santa. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

"Hele, co chybí dnešním kriminálkám?" - "Co třeba modrý poletující jednorožec?" :D Opravdu si neumím představit, jak se tvůrcům povedlo vymyslet tuhle šílenost. Ať už to bylo nedostatkem spánku nebo nějakým dobrým matrošem, ať s tím probůh nepřestávají! Můj první dojem z traileru byl upřímně naprosto strašný, odmítala jsem věnovat čas takové kravině. Naštěstí jsem se nechala přítelem zlomit a nelituji. Happy! je naprosto skvělá, šílená jízda s bezohledným otrhaným ex-policistou a jeho parťákem, kterému nezáleží na ničem jiném, než na unesené malé holčičce - a tím není nikdo jiný, než modrý poletující koník aka imaginární přítel. Jak už tu někdo vyzdvihl; všechno, co vás v moderních kriminálkách nudilo, tady nenajdete. Neustále se něco děje, neustále někdo umírá nebo bourá, nikdy se nenudíte a do toho všeho zde figuruje děsivý záporák ve veselém kostýmu Santy. A k tomu bych přeci jen měla jednu výtku. Ze "Santy" šel strach, jen dokud se nepřijde na to, že je pouze součástí většího plánu. Jako jednotlivec mi připadal daleko uvěřitelnější, temnější. Ještě se mi nepodařilo dokoukat první sérii, tak doufám, že to s touhle příběhovou linkou až tak neposerou. Zatím je to bomba, jen s malou vadou na kráse. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to jsem si užil...je to brutálně happy. Černý humor obalený gangsterkou smíchanou s rádoby veselou náladou Vánoc a nitroglycerinovou naspeedovanou postavou Nicka (famózní Meloni). Tohle je pro tvrdý hochy, psychopaty, milovníky imaginárních zvířátek či ponožek a dětí (hi,hi). Hlášky se trefují do černého jako kulky z pistole Nicka a na to nabalující se odkazy na různá témata dávají bránici slušně zabrat. Palec nahoru. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Happy! je zábavnou kriminálkovou polízanicí, jež si zaslouží pochvalu především pro svou nápaditost a snahu ozvláštňovat tradiční kriminálkové propriety, kterými jsme po letech televizních vyšetřování jednoznačně unavení. Nejedná se o žádnou revoluční sérii, jíž byste po pár týdnech nedostali z hlavy. Oněch 8 dílů vás však přivrtá k obrazovce s vytřeštěným výrazem plným očekávání, co dalšího si tvůrčí tým lajsne příště vytasit. A že toho v tomhle detektivním pelmelu plném cynismu, černého humoru, bezprecedentního násilí a cákanců malinovky není málo. 7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vodopád šílenejch nápadů, spousta prvoplánovýho násilí, pro nějaký to sprostý slovo tu taky nikdo nejde daleko a kolem toho všeho poletuje naspeedovanej modrej jednorožec. Největší ujetost, co jsem za poslední roky viděl a jednoznačně Meloniho nejlepší role. Tohle se nedá pořádně popsat. To se musí vidět. 90% ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Asi není nikdo, kdo by neznal Zastav a nepřežiješ. Komu se líbí přesně tato ujetá zábava a ještě víc, nechť se pustí do tohoto "to-nevymslíš" kousku :) Cynickej a nahláškovanej vrah/bezďák/feták/alkoholik/bejvalej polda se jednou probudí v nemocnici s imaginární postavičkou Štístkem, kterou vidí jen on. A spolu musí najít jeho unesenou dcerku a povraždit pár mafiánů a další gangů :) Nahláškovaný, je to až po okraj (Nick Sax-hl.postava, co slovo to perla :), jeho parťák Štístko (animovaný fialový létací jednorožec) - pecka sledovat jeho přerod ze sladkého přítelíčka na gangstera, co se nebojí si dát lajnu :D Brutální a krvavé akční scény jsou na každém kroku, drsný a zábavný, kolikrát jsem si je i pouštěl znovu. Nejoriginálnější kousek poslední doby, ujetý nápady/scénky, co by nikoho normálního nenapadli, Ch. Meloni si očividně užívá hlavní roli a naspeedovaná každá 40minutová epizoda prostě stojí za to!!! Doporučuji všem, ne jen magorům :D :D 9/10 a druhou sérii chci teď hned!! ()

Galerie (213)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama