Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (316)

plakát

Seconds Apart (2011) 

Tak za horor bych to ani moc nepovažoval, spíš to je takovej brutálnější thriller s parádní atmosférou. Ačkoli prostor pro detektiva bych klidně zkrátil, tak filmu nemám co vytknout.

plakát

Power-Play (1997) (pořad) 

Tak kvůli tomuhle jsem vstával v sobotu ráno jako divej. Tenkrát to byl pro mě taky jedinej zdroj informací ze světa NHL.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tak za tohle musím Tarantina pochválit. Pro mne je to dokonce lepší film než Pulp fiction. Italština Brada Pitta mě srazila na kolena, to samé mohu říct o charizma Chtristopha Waltze.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Nevím jestli to bylo tou vánoční atmosférou (viděno 23.12.) a nebo mě v mých 18 letech začíná přepadat senilní demence, zkrátka musím uznat, že se mi to líbilo :)

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Celkem reálně vystihnuté téma šikany. FIlm na mě působil autenticky, především kvůli (pro mě) neznámým hercům a jejich kvalitním výkonům. Nedokážu si představit, že by film končil jinak, než smrtí šikanujících hajzlíků. Takovýmto způsobem pošpiněnou čest bych pravděpodobně netrestal jinak než smrtí. Naštěstí se mě takové problémy netýkají. Dávám 90%

plakát

Sedm epoch rocku (2007) (seriál) 

Jo, tak takovejhle dokument o hudbě si nechám líbit. Bez váhání za * * * * *

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

Váhal jsem kolik filmu dám a nakonec jsem se rozhodl pro 5 hvězd. Má to spád a dokázalo to zaujmout. Když si vybavím, jak Harry pochcal mrtvolu, tak jiné hodnocení ani nepřipadá v úvahu.

plakát

Ztracená města starověku (2006) (seriál) 

Tak takhle si představuji ideální dokument. Přestože mě historie nijak zvlášť nezajímá, tak tohle mě dokázalo zaujmout.

plakát

Specialisté (1985) 

Troufnu si říct, že je to zatím nejlepší krimi film, který jsem z francouzské kinematografie viděl. Má to spád, je to vtipné a výkony hlavních rolí rozhodně nejsou podprůměrné, jak tu někdo tvrdil.

plakát

Sbal prachy a vypadni (1998) 

Gangsterky od Ritchieho jsou nepřekonatelné. Ať už je to Snatch; Lock, Stock and Two Smoking Barrels nebo snad RocknRolla, všechno do jednoho má svůj půvab. Velké množství postav dává mému zatuhlému mozku docela zabrat, takže než se zorientuji, chvíli to trvá. Ale co, takovýto film si stejně ještě několikrát pustím :)