Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Děda je lotr (2016) 

Nebylo to přelomový, nebylo to ani originální. Přesto jsem se záhadně bavil. Nadržený děda a jeho vnuk kazišuk. Ale jo, překvapivě to šlo všechno dohromady. Občas to bylo i vtipně, i když až přehnaně předvídatelné.

plakát

Táta je doma (2015) 

Příšerný. Čekal jsem alespoň nějaký humor. Nic. Úplně prázdná komedie, bez pointy a s dementním Ferrellem.

plakát

Poldův švagr (2016) 

První díl mě jen svou existencí nehorázně urážel, připadal jsem si jako v nekonečném, zlém snu a když jsem se probudil, přísahal jsem, že nic podobného již nikdy nezkusím. Ve druhém díle se bohužel prakticky nic nezměnilo a já tím musel projít znova. Vtip je založený na tuposti a neschopnosti Kevina Harta, vše okolo se snaží tvářit seriózně, přitom je to jedna velká sračka. Naprosto zbytečný film. Keon Jeong tomu dodal jednu hvězdu,

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Jon Favreau je nepředvídatelný člověk. Někdy přijde s naprostou blbostí a poté přijde s úžasným Iron Manem. Chef se stal překvapivou bombou. Příjemná komedie plná gastronomického umění, rodinné pohody a úžasné naladěné atmosféry. Příběh má hlavu a patul, dialogy jsou vždy na místě. Je to vtipný, bez používání jakéhokoliv urážlivého, neetického humoru. RIP ten, který nemá co k jídlo.