Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Nechutná oplzlá pitomost, ale pořád stylovější, než všechny ty "pařby kdesi". Já rozhodně nejsem příznivcem šílených rádobyvtipných fekálních komedií, které tak baví americké puberťáctvo, a nelíbí se mi ani "suprapřekvapivé" zvraty křečovitě vytvořené na úkor příběhu, který jinak dával docela smysl. Scénáristovi bych za ty logické díry utrhla hlavu. Nicméně - čekala jsem to horší. Mnohem horší. Jednu hvězdičku nechávám za příběh a za to, že si udržel aspoň zdání nějakého smyslu. Druhou dávám za Efrona a za to, že nehraje dokonalého sladkého chlapečka v pozitivním slova smyslu. Třetí je za De Nira, protože ten jeho ksicht prostě většině filmů dost pomůže. Dalo se to... 51% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

I Give It a Year mě příjemně překvapilo, tohle ani ne - možná proto, že se tentokrát Mazer nechopil i scénáře. U Phillipse je znát, že je to jeho prvotina, a tak v mnoha scénách působí jako nevyblázněnej puberťák, co jen tak bez ladu a skladu sype z rukávu více či méně povedený hlášky. Tak jako tak, aspoň jednu (téměř doslova) kulervoucí scénu to má - divoký probuzení po crack párty - a Zoey Deutch vypadá na americkou Rose Byrne, takže si zase tolik stěžovat nemůžu. :) ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie o cestě slušného syna z ovdovělým Dědou,který si chce užít život.Parádní Robert De Niro,který si to opravdu užívá a nebýt jeho tak je to pro mě průměrný film.Máme tu i trochu kanální humor,ale není to přehnaní a pěkně to tam sedne.Zaca Efrona sice moc nemusím,ale zde se to dalo a kdo měl rád třeba Fotr je Lotr tak hlavně kvůli Robertovi mu ten film nejspíš sedne.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Začínam už byť presvedčený, že sa R. de Niro nevie alebo nechce zmieriť so svojou starobou, pretože v poslednom čase točí iba filmy, ktoré sa venujú problémom so starobou a o tom, aké úžasné je žiť aj v pokročilom veku, a že život starobou ešte nekončí. Už začína byť monotónny. Jeden-dva filmy sa ešte dajú pochopiť, ale keď je už toho moc, tak je z toho človek logicky presýtený. Na druhú stranu ale uznávam, pár komických výstupov sa tu celkom vydarilo, ale aj tak nečakajte žiaden komediálny zázrak. Možno by pomohlo, keby sa tu viac zatlačilo na drámu a ponúklo sa tým divákovi i niečo viac, ako len pár lacných gagov s opitým Zacom Efronom. 50/100 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Dirty Grandpa je, až na pár zádrhelů, nahláškovanou a gagy nacpanou podívanou, která stojí a padá na skvělém výkonu Roberta De Nira. Jeho postava hláškujícího dědy Vás jednoduše strhne a bude Vás bavit až do poslední minuty. JIstě, občas to místy drhne, občas je to vážně praštěné, nicméně sledovat Roberta De Nira jak si užívá každou vteřinu svého komediálního záběru, za ty občasné "WTF momenty" prostě stojí. „You know what I'd rather do? I'd rather let Queen Latifah shit in my mouth from a fucking hot air balloon.“ ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama