Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (57)

plakát

Austrálie (2008) 

1 a 1/2 * 72% hodnocení? To fakt nechápu.... jedna hvězdička za zábavnost a ta půlka za přírodu. Kdyby to skončilo a o hodinu a půl dřív, možná bych dala i víc.

plakát

Avatar (2009) 

Tento film je hlavně o 3D, i ničem jiném... Já jsem ho viděla 2D, takže to pro mě znamenalo akční KLIŠÉ pohádku, která tu připomíná Matrix, tam zazní hudba nápadně se podobající Titanicu, hle, tady máme reklamu na hezké chování k naší planetě... Viděla jsem spoustu mnohem horších filmů, Avatar zas není tak špatný, určitě ne, ale vizuální (byť hezká) stránka absolutně obrala celý film o příběh a scénář, takže jsem na rozpacích. Dvě a půl hodiny bylo hodně. I tak mě to láká si přece jen na 3D ještě zajít, ale nevím, jestli si radši neužít za ty peníze 3D film mnohem kvalitnější... třeba animovanou komedii, která bude vtipná účelně...

plakát

Berberian Sound Studio (2012) 

Snad to bylo tím kinem, tím vínem nebo tou slečnou vedle mě... Normálně by se mi takový druh filmu asi nelíbil, ale tohle mě z neznámých důvodů prostě bavilo. S veškerou nepříjemnou hlasitostí, ke konci i nepochopitelností (asi mi chyběl Lynch). I s tím, že jsem název filmu zjistila až doma, protože úvodní titulky mi tuto sladkou skutečnost zatajily stejně jako dramaturgové celé projekce.

plakát

Bobule (2008) 

"pokus" ukázat Moravu (bohužel jen špatný pokus), příjemné dívání na Terezu Voříškovou a krása Pálavy. Čekala jsem od toho víc. Jako holka z jižní Moravy jsem se mnohdy cítila trochu dotčená zobrazením poněkud přihlouplých vidláckých Moraváků a vlastně celé Moravy, jak je ale v našich filmech zvykem. Nicméně jinak je to příjemný odlehčený film, při kterém se člověk už jen těší na burčákovou sezonu :-)

plakát

Boogie Woogie (2009) 

Velmi zajímavý trailer, pozoruhodné obsazení a nakonec nic moc... Kdyby tam aspoň toho sexu bylo víc.

plakát

Colette (2013) 

Neskutečně mě iritoval ten dabing, nemohla jsem se přes to přenést celý film.

plakát

Černá sanitka (2008) (seriál) 

Jedna hvězda za to, že jsem se místy hezky pobavila a obsazení občas příjemně překvapilo. Tvůrci se museli velmi bavit též, alepsoň doufám!

plakát

Daniel Landa - Večer s písní Karla Kryla pro Český národ (2004) (koncert) 

Mám ráda Landu, mám ráda Kryla... Ale z tohoto jsem mřela, prostě tohle vyzpívat nedokázal a celý ten kult okolo... bylo to divné. Ale musím uznat, že alespoň pro mládež oživil to, co tu Kryl nechal a na co se fakt zapomnělo...

plakát

Děti noci (2008) 

Největší a nejvtíravější otázka, která mi po skončení filmu vytanula na mysli - o čem to vlastně bylo?