Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (5)

Charlotte Link - Die letzte Spur

Charlotte Link - Die letzte Spur (2017) (epizoda)

Zmizela beze stopy? Stala se Elaine Dawson obětí zabijáka žen, kterého policie, zatím neúspěšně, hledá? Novinářka Rosanna Hamilton se vydává po stopách své přítelkyně Elaine, která před třemi lety zmizela cestou na její svatbu. Během svého pátrání v Londýně novinářka narazí na právníka Marka, který pohřešovanou Elaine viděl poslední. Nechal ji přespat ve svém domě, když letiště Heathrow z důvodu chyby počítačového systému zrušilo její let a všechny hotely byly rezervovány. Poté její stopa mizí. Zločin Policie Markovi nikdy neprokázala. I on sám ujišťuje Rosannu o své nevině a jeho teorie o tom, že se Elaine sama rozhodla zmizet, jí dává naději, že je stále naživu. Když se pak objeví svědek, který tvrdí, že pohřešovaná Elaine bydlí u něj v podnájmu, vydává se Rosann s Markem okamžitě na cestu k malému domku nedaleko Londýna, aby celé záhadě konečně přišla na kloub.

Deutschland sucht den Superstar

Deutschland sucht den Superstar (2002) (pořad)

Deutschland sucht den Superstar, v Německu zvaná jedině jako DSDS, je německá verze britského formátu Pop Idol z roku 2002, jejímž cílem je zvolení nejtalentovanějšího zpěváka/zpěvačky. Soutěž začíná konkurzy přihlášených účastníků v několika německých městech, kdy o dalším postupu soutěžících rozhoduje čtyřčlenná porota složená z více či méně známých prominentů německého show businessu pod vedením popového titána Dietra Bohlena. Cílem všech účinkujícíh je takzvaný RECALL, kde porota znovu a více do hloubky testuje schopnosti jednotlivých kandidátů. Následují live ''Moto Shows'', kde již o postupu soutěžících každý týden rozhodují televizní diváci hlasováním přes telefon, či SMS. Vítěz soutěže získává peněžní odměnu ve výši 500 000 Eur a smlouvu na vydání jednoho CD v produkci již zmíněného Dietra Bohlena. A to se vyplatí!

Das Supertalent - Das große Finale

Das Supertalent - Das große Finale (2007) (pořad)

Das Supertalent je německá verze formátu talentové show "Got Talent". Účastníci představí svůj talent nejdříve v několika předkolech a porota postupně rozhoduje o tom, kdo z nich postoupí dále do semifinále a kdo v soutěži končí. Rozhodnutí jednotlivých členů poroty je doprovázeno zvuky červených, nebo zelených bzučáků, nezřídka již během představení jednotlivých talentů. Poté následuje nemilosrdný a definitivní verdikt poroty o dalším osudu každého z účinkujících, o jeho postupu do semifinále, nebo definitivním konci v soutěži. Každý ze tří porotců smí jednou použít takzvaný Zlatý bzučák, kterým obzvláště talentovaného kandidáta katapultuje přímo do finále soutěže, kde už rozhodují pouze televizní diváci o tom, kdo z finalistů se bude na konci radovat z výhry 100 000 Eur.

Geschickt eingefädelt - Wer näht am besten?

Geschickt eingefädelt - Wer näht am besten? (2015) (pořad)

V TV pořadu Geschickt eingefädelt - Wer näht am besten? se snaží osm hobby krejčích ukázat své schopnosti, dovednosti a talent a přesvědčit tak porotce, návrháře Guido Maria Kretschmera a Inge Szołtysik-Sparrer, že právě oni jsou ti nejlepší. Na vítěze čeká finanční odměna ve výši 10 000 Eur.

6 Mütter

6 Mütter (2016) (pořad)

V novém dokumentu "6 matek" nám bavička Ute Lemper, exmodelka a podnikatelka Dana Schweiger, bývalá rychlobruslařka Anni Friesinger, bývalá oštěpařka Christina Obergföll, herečka Nina Bott a německo-turecká hvězda mýdlových oper Wilma Elles ukazují jejich osobní rodinný život. Málokterá zkušenost změní ženu tak, jako narození dítěte. Jak zvládnout celebrity-mámy přeskakovat mezi rodinou a kariérou? A jak našich 6 matek své děti vychovává?

Dokument "6 matek" vychází z úspěšného izraelského formátu "Mothers". Zavede nás do každodenního života prominentních žen a ukáže jasněji, než kdy jindy, jak narození dítěte změní život ženy-matky.

Reklama