foto

Nina Bott

  • nar. 1.1.1978 (41 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Nina Bott se narodila 1. ledna roku 1978 v Hamburku, Německo. V 19 letech dokončila studium na gymnáziu v Corvey Lokstedt v rodném městě. Jejím hlavním a zároveň oblíbeným předmětem bylo herectví.

Kariéru odstartovala seriálem GUTE ZEITEN, SCHLECTE ZEITEN, v roli Cory Hionze Moreno, kde setrvala do roku 2005. Mezitím si odkočila do seriálu KOBRA 11 a VRAŽDY V KITZBÜHELU. Po ukončení jejího startovacího seriálu se ještě ukázala ve filmech DAS BESTE STÜCK, DIE STURMFLUT a ROSAMUNDE PILCHER - FLÜGEL DER HOFFNUNG. V roce 2011 bylo oznámeno, že si Nina Bott zahraje v seriálu VERBOTENE LIEBEN, který se má ukázat na německé obrazovce na konci roku.

V roce 1995 vyhrála šampionát windsurfingu ve městě Hamburg. Únor 2002 se objevila na obálce německého časopisu Playboy a o rok později 23. prosince se jí narodil syn Lennox. Spolu s Leonie Lutz spolupracovala na knize o těhotenství.

Václav "Venous666" Neumann

Herecká filmografie

Filmy

2014 Inga Lindström: Hvězdy nad Ölandem (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Barcelona (TV film)
2011 Loď snů - Kambodža (TV film)
Návrat do Sandy Bay (TV film)
2009 Letní noc (TV film)
2008 Hotel snů: Karibik (TV film)
2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Rosamunde Pilcher: Křídla naděje (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
2005 Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2002 Das beste Stück (TV film)

TV seriály

2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Hodina pravdy (S11E04)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 6 Mütter (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2003 Best of 'Gute Zeiten, schlechte Zeiten' (TV pořad)
2000 Gute Zeiten, schlechte Zeiten - Special: Im Cyberspace der Erinnerungen (TV pořad)
1999 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Magic Moments (TV pořad)
1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Familien-Duell (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky